ati patit asa ceva?
-
0 0am probleme cu ciclul menstrual, ma tine cam 7-8 zile (mi se pare ca nu se mai termina)..si durata dintre doua menstruatii e cam de 37-39 de zile..e normal sa fie asa??? ...mai e cineva ca mine? apoi alta problema este ca daca fac sex cu o sapatamana inaintea menstruatiei ma doare foarte rau...
vreau s ama duc la medic, am o prietena care tot asa s-a duc undeva pe la tineretului la o clinica, si analizele au costat-o cam 3 milioane..momentan nu dispun de banii astia..as vrea doar sa-mi ziceti daca ati avut problema asta si daca da, ce analize v-ati facut ( prietena mea si le-a facut pe toate)...
va pup -
eu cred ca sunt ceva probleme in legatura cu menstruatia ta,in general un chist pe ovare sau fibromul uterin pot da asemenea simptome.
o menstruatie normala vine la 28 de zile si nu poate dura mai mult de 5 zile
este foarte grav daca lasi problema asa si nu te duci la ginecolog,nu te costa aproape nimic daca lucrezi undeva si ai asigurarea platita -
merci de raspunsuri fetelor....la medicul de familie nu stiu daca am sa ma duc, pentru asta ar trebui sa vb cu mama si nu e tocmai o tipa "de treaba"..chiar daca am 20 de ani ma considera un copil..si cred ca inca crede ca sunt virgina, asta mai mult ca sigur..nu pot sa vb cu ea despre asa ceva...ar iesi un mare scandal in casa..va pup
-
Depinde de organismul tau...eu pana sa iau anticonceptionale nu aveam ciclu regulat...nu venea niciodata mai devreme de 2 luni..venea cam la 2-3 luni si ma tinea cam 7-8 zile...e normal daca vine mai rar sa te tina mai mult (eu am fost la doctor si mi-a spus ca nu am de ce sa ma sperii,pt ca asa este organismul meu..eu chestia cu ciclul dereglat am "mostenit-o" de la mama..cica se poate)..acum daca iau anticonceptionale..in pauza de 7 zile stiu sigur ca vine ciclu..si ma tine cam 4 zile..
-
fa urgent niste antiiflamatorii injectabile.poti face Movalis-fiole-10, cate una pe zi, timp de zece zile.si asta doua luni la rand.plus Polidin fiole zece dupa ce termini tratamentul, cate doua pe zi.
bea ceai de rozmarin daca poti si ceai de coada soricelului in combinatie cu galbenele.
poti de asemenea sa folosesti unguente cu piroxicam, diclofenac pe abdomen, seara, inainte de culcare, sa folosesti ceva care sa incalzeasca mijlocul-un brau ar fi indicat -si ....spre binele tau sper ca nu porti blugi cu talie joasa...
sanatate multa!
ps-tine-ne la curent!