cistita

•  
    • 59 mesaje
    7 Ian 2007, 11:37
    0 1
    stie cineva cum tratezi acasa cistita...multumesc
  •  
    • 59 mesaje
    7 Ian 2007, 12:51
    0 0
    chiar am nevoie de ajutorul vostru,de trei zile am niste dureri ingrozitoare si ma plimb la toaleta zi si noapte,aseara am facut infuzie cu ceai de galbenele insa durerile parca s-au intensificat in loc sa cedeze ...astept alte tratamente naturiste de la voi.
  •  
    • 270 mesaje
    7 Ian 2007, 13:02
    0 0
    stiu ca o prietena afacut si a luat neolicin..nu stiu daca iti dau fara reteta, dar ei i-a trecut de la pastilele astea te pup si sper sa te faci bine
  •  
    • 270 mesaje
    7 Ian 2007, 13:02
    1 0
    tratament naturist? nu prea cred ca exista
  •  
    • 202 mesaje
    7 Ian 2007, 14:25
    0 0
    NEOXAZOL, 1 tableta la 6 ore si stai la caldura! Frigul este inamicul tau nr. 1 in astfel de situatii. Insanatosire grabnica.
  •  
    • 481 mesaje
    7 Ian 2007, 16:01
    0 0
    ba exista si e foarte bun, eu nu l-am facut din lene, dar stiu de la mama care l-a incercat: baie la sezut cu infuzie sau ceai din coada calului-planta
    in fiecare zi daca se poate ar fi extraordinar, stat cu funduletul in lighean un sfert de ora, cel mai bine 20 minute
    din cate am citit si auzit e buna chestia asta pentru foarte multe probleme genitale la femei
  •  
    • 2778 mesaje
    7 Ian 2007, 18:58
    0 0
    Multa multa apa.
    Eu nu am luat nici un medicament pt cistita.Am stat o zi doua cu sticlele de apa pe birou.Si a trecut
  •  
    • 152 mesaje
    7 Ian 2007, 20:39
    0 0
    no-spa la 6 ore si urinal.
    si multe ceaiuri.
    sanatate
  •  
    • 481 mesaje
    7 Ian 2007, 22:13
    0 0
    indiferent ce faci fa bine si tine-te pana trece de tot, fa analize, mergi la doctor, nu e de gluma cu infectiile urinare; poate fi afectata fertilitatea; daca te duci la doctor nu lua medicamente inainte!altfel nu mai se vede cum trebuie la analize
  •  
    • 8403 mesaje
    8 Ian 2007, 00:55
    0 0
    scobutil fiole-injectabil una si algocalmin fiole una-tot injectabil-ambele se pot face impreuna.
    obligatoriu-daca nu ai in antecedente cistite-poti lua Tagremin- sau Biseptrim(biseptol), patru dintr-o data, ca doza de atac, dupa carte iei cate una la 12 ore, doua pe zi.

Daca ai mai avut cistite, iei Norfloxacin cate una la 12 ore, doua pe zi, timp de zece zile, dupa care continui inca patru zile cu Tagremin in aceeasi dozare.

consuma scortisoara...ceaiuri cat mai multe si stai la caldura.

sanatate!
  •  
    • 59 mesaje
    8 Ian 2007, 10:43
    0 0
    multumesc ..
  •  
    • 231 mesaje
    8 Ian 2007, 10:57
    0 0
    Un efect rapid il are URICOL,un medicament efervescent,se gaseste la pliculet,se dizolva intr-un pahar cu apa si in 30 min.ai scapat de senzatiile chinuitoare,dar trebuie totusi sa faci investigatii,sa nu fie o infectie urinara,ca poate nu-i o simpla raceala,asa ca ar fi buna o urocultura!!!!Precizez ca uricolul nu este antibiotic,spre deosebire de NOlICIN,este doar un relaxant ar musculaturii netede.Incearca-l si multa sanatate!!!
  •  
    • 3158 mesaje
    16 Mai 2007, 11:49
    0 0
    am cistitaaaaaaaa
  •  
    • 26 mesaje
    16 Mai 2007, 16:43
    0 0
    buna eu am avut cistita acuta adica incepusem sa urinez sange.m-am dus la urgente noaptea in aceasi zi si mi-au dat sa iau antibiotic si pentru durere paracetamol.trebuie sa faci tratament de 7 zile.si apoi sa faci analize la urina ca sa vezi daca te-ai vindecat de tot.insanatosire grabnica.si nu te juca cu cistita pt ca e foarte periculoasa.pupici.
  •  
    • 26 mesaje
    16 Mai 2007, 16:44
    0 0
    aaa si ai grija cu picioarele si mijlocul sa le ai bine acoperite.
  •  
    • 44 mesaje
    16 Mai 2007, 19:31
    0 0
    d chestia asta ma tratez si eu acum..am luat d la plafar niste pastile p baza d peelin si alte plante si mult mult mult ceai diuretic...am facut si analiza d urina si o ecografie k s ama asigur..analiza d urina e obligatorie sa nu fie vreo infectie care s poate agrava