nervii..
-
0 0ce as putea sa iau k sa ma calmez, ceva natural.... ma enervez din nimicuri si fac destul de urat zic eu... incep sa plang, dau cu tot ce apuc si in tot ce apuc, si nu mai vreau sa fiu asa, pentru k nu am nici o problema majora, decat fleacuri
-
draga mea deadrose,
in primul rand da-mi, te rog, voie sa-ti doresc sa fii sanatoasa si Noul An sa-ti aduca multa dragoste, intelepcine, liniste sufleteasca si, nu in ultimul rand, impliniri.
in al doilea rand, trebuie sa iti spun ca id-ul tau este ... cum sa spun sa nu jignesc, sa nu supar, sa nu fu nepoliticoasa sau sa supar.... este sinistru.
iarta-ma ca spun asta, e doar perceptia mea.
de ce sa nu alegi un id ca de ex: "lovingrose" sau "sweetrose" sau "happyrose" etc....?
si eu sunt cu nervii la pamant in ultimele 10 luni.
pe 26 octombrie am nascut un baietel absolut superb, care este tare nelinistit. am inteles ca aceasta neliniste se datoreaza starii mele de nervozitate din timpul sarcinii. asa o fi.
inca sunt nervoasa si fac eforturi extraordinar de mari sa ma calmez, de dragul lui.
sotul meu nu stiu cum de ma suporta.
sincer, eu nu as sta cu mine nici macar o zi.
singura, insa, am hotarat ca trebuie sa iau o atitudine pozitiva si sa incerc sa ma autocontrolez, altfel risc sa pierd mult, daca nu totul, in viata mea.
nu stiu cat de folositor iti poate fi, dar rau nu cred ca ar putea face, ceaiul antistres. eu mi l-am cumparat mai de mult (acum aproximativ un an jumatate in urma) si mi-a fost de mare folos.
acum l-am cumparat iar si ... ti-l recomand din toata inima si tie, cu spranta ca te va ajuta.
insa, pe langa ceai, puterea este doar in mintea ta, in cat de mult iti doresti sa fii calma.
eu te imbratisez cu multa caldura si iti doresc din tot sufletul sa te linistesti si sa ai o viata plina de bucurii, de zambete pe chip si-n suflet.
vio -
Si eu am zile cand simt ca o iau razna, ma enervez din orice si dupa aceea imi pare rau mai ales ca tip pe cei dragi mie, normal ca regret dupa dar ma inteleg.
Si pe mine m a interesa subiectul cum sa faci sa-ti potolesti nervii si am aflat ca totul tine de tine si de autocontrol. Trebuie sa-ti repeti de dimineata cum te trezesti sunt calma, sunt sanatoasa, totul e ok sau sa spui ca ceea ce te enerveaza defapt te distreaza e bine uneori sa faci haz de necaz stiu suna aiurea dar asta recomanda psihologi.
Cand simti ca deja te vei enerva sa numeri pana la 10 dar in ordine descrescatoare. Normal ca vei mai avea crize de nervii dar vor fi mai rare.
Ceaiul antistres ajuta mult, MgB6 si neaparat o atitudine pozitiva ,trebuie sa te inveti sa ignori ce se intampla in jurul tau si cand spun a ignora ma refer sa ignori ceea ce te enerveaza.
In cateva luni daca pui in practica autocontrolul vei avea crize mult mai rere o spun din experienta. Va pup si la cat mai putini nervi. -
Eu sunt nervoasa de cand ma stiu.Nu am incercat niciodata sa iau ceva pt asta, cred ca asa sunt eu si cu nimic nu trece.Eu de obicei dimineata sunt nervoasa(de fapt cred ca in fiecare dim):ca vb tare la tel,ca se plimba prin camera si scartie parchetul iar ce ma enerveaza cel mai tare e ca inainte de plecare ma trezeste sa ma intrebe daca incui eu usa sau o incuie el.Adica eu sa ma ridic din pat cand e atat de simplu sa bage cheia si sa invarta o data( e de ajuns)ca nu ma fura nimeni.Scriind mi-am dat seama ca eu chiar am motive intemeiate sa fiu nervoasa, nu?
-
Pentru vioricavoa
Dupa nastere apar asemenea probleme si poate un psiholog te-ar ajuta sa le depasesti. este in primul rand noutatea, apoi oboseala, statul in casa si altele. Sa te autocontrolezi cum zici tu inseamna sa reprimi ceea ce simti si asa poti risca sa apara mai tarziu simptome mai grave cum discuta fetele acum la topicul despre atacurile de panica. Incearca sa ieie in serios ceea ce simti ca sa nu-ti fie mai rau mai incolo. Uneori ajutorul cuiva de specialitate ne este de mare ajutor. Am auzit ca exista centre unde poti merge impreuna cu bebe la psiholog. Tu vorbesti dar poate sta si el cu tine acolo, ceea ce ste foarte bine pentru ca uneori nu ai cu cine sa-l lasi acasa sau te gandesti ca nu merita sa-l lasi cu cineva strain. -
draga claudia,
pot spune cu mandrie ca sunt deja mult mai calma. pe copil nu mi-am varsat nervii, dar pot spune cu parere de rau ca tatal lui suporta tare tare multe. euin locul lui imi luam talpasita de mult, sincer.
m-am gandit si la o consiliere din partea unei persoane de specialitate si am vorbit pe tema asta cu o prietena foarte buna care este psiholog, dar ... primul pas am reusit sa-l fac singura.
asta recomand, ala randul meu: incercati, voi cele ce sunteti nervoase si constientizati ca nu e bine nici pentru voi insiva si nici pentru cei ce va sunt in preajma, sa va autocontolati, sa incercati sa vedeti partea plina a paharului, cum se spune.
nu totul e negru, nu avem numai noi dreptate.
eu sunt nervoasa si pentru ca sunt o perfectionista, de fel, si nu pot tolera lucrurile facute altfel decat le fac eu...
ei bine, fiecare trebuie luat asa cum este, iar daca e sa schimbi lucrurile, trebuie sa o faci cu calm, cu intelepciune.
eu doresc tuturor mult calm si fericire
pupici