ovulatie

•  
    • 153 mesaje
    6 Ian 2007, 12:30
    0 0
    fetelor, ce puteti sa-mi spuneti despre monitorizarea ovulatiei la ginecolog? astazi am fost la medic si mi-a zis ca de luna viitoare sa incepem sa urmarim ovulatia. cam ce inseamna? am inteles ca se merge de mai multe ori din ziua cam 10 de la ciclu. cam cat costa toata operatiunea asta? cele care ati trecut prin asa ceva va rog sa-mi dati cateva detalii. multumesc
  •  
    • 153 mesaje
    6 Ian 2007, 12:33
    0 0
    sau ce alte metode de depistare a ovulatiei stiti? eu am incercat cu testele acelea de la dr sigur si nu mi-a iesit nimic. si am mai auzit si alte persoane care s-au plans de ele. cu termometrul e putin cam greu pentru mine pentru ca sunt mai tot timpul in intarziere dimineata. am facut o perioada, apoi m-am lasat. daca stiti si alte metode va rog sa-mi spuneti. multumesc
  •  
    • 432 mesaje
    6 Ian 2007, 13:15
    0 0
    Si eu am incercat testele de ovulatie si mi s-au parut nerelevante. Am incercat si monitorizarea temperaturii bazale: la fel!
    Cand faceam monitorizarea ovulatiei imi amintesc ca ma chemau la ecografie in anumite zile ale ciclului menstrual.
    S-a mai scris pe aici despre metode naturiste de stimulare a ovulatiei.
    Nu te ingrijora prea tare. Fa ce-ti spun medicii si incearca sa fii relaxata.
    Iti doresc noroc!
  •  
    • 141 mesaje
    6 Ian 2007, 21:40
    0 0
    http://www.clearplan.info/
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Ian 2007, 21:55
    0 0
    De ce nu intrebi medicul?
  •  
    • 22 mesaje
    10 Ian 2007, 20:25
    0 0
    Draga Nikol, eu am facut acest lucru acum citeva luni in urma. Urmarirea ovulatiei consta in ecografii intravaginale facute in anumite zile ale menstruatiei (incepina cu ziua 10, 14, 15, 16,....). Pentru a face ecografiile doctorita ma chema dimineata in spital. Am vazut ca se plateau (300.000 lei vechi), dar mie nu mi-a cerut bani deloc. Asta poate pt. ca mai intii am fost la ea la cabinetul particular si apoi m-a chemat la spital.