usturimi in timpul actului sexual
-
0 1Am observat ca in timpul contactului prezint niste usturimi si nu pot simti placere din aceasta cauza si nici nu mai pot continua pt ca ma deranjeaza, nu f mult, dar oricum e o oarecare jena. Si dupa contactul sexual ma doare putin la intrarea in vagin. Am fost la medici, unul mi-a spus ca as avea o iritatie, asta acum un an de zile, dar nu mi-a dat nimic, si-a dat cu presupusul ca as avea iritatie, am avut si trichomonas, dar m-am tratat, nu am scurgeri ciudate, nu ma mananca, doar la contact atat e pb. Si de lubrefiere nu e pb ca sunt lubrefiata destul. Ce as putea sa fac sa nu mai prezint aceste usturimi?
-
nu e pb la el, are o igiena f buna. eu am fost la medici, intr-un timp imi trecuse, dar acum mi-a reaparut e doar pe moment am observat in timpul si dupa contact, acum nu mai am nimic, nu imi pot explica ce e. am folosit ieri contracept-m pt prima data, sa fie oare de la el? tin sa precizez ca cu prezervativ nu o pot face ca sunt alergica la latex, anticonceptionale nu pot lua ca ma simt rau de la ele