usturimi in timpul actului sexual

•  
    • 599 mesaje
    5 Ian 2007, 19:11
    0 1
    Am observat ca in timpul contactului prezint niste usturimi si nu pot simti placere din aceasta cauza si nici nu mai pot continua pt ca ma deranjeaza, nu f mult, dar oricum e o oarecare jena. Si dupa contactul sexual ma doare putin la intrarea in vagin. Am fost la medici, unul mi-a spus ca as avea o iritatie, asta acum un an de zile, dar nu mi-a dat nimic, si-a dat cu presupusul ca as avea iritatie, am avut si trichomonas, dar m-am tratat, nu am scurgeri ciudate, nu ma mananca, doar la contact atat e pb. Si de lubrefiere nu e pb ca sunt lubrefiata destul. Ce as putea sa fac sa nu mai prezint aceste usturimi?
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 19:29
    1 0
    Eu spun ca ar trebui sa iti faci un control la alt doctor.Sora mea avea aceleasi probleme ca si tine si i s-a gasit o rana interna,pe care a tratat-o si acuma nu mai are nimic.
    Spune-i ginecologului sa iti dea trimitere ca sa faci analiza pentru streptococul de tip B
  •  
    • 152 mesaje
    5 Ian 2007, 22:38
    0 0
    fa un test ureeaplasma.
    multa sanatate.
  •  
    • 599 mesaje
    6 Ian 2007, 12:53
    0 1
    ce presupune acest test, si unde trebuie facut, la urolog?
  •  
    • 2825 mesaje
    6 Ian 2007, 16:08
    0 0
    Poate ca problema nu e la tine , ci la el.
    Si-o spala bine?

Trebuie sa te certe un an nu ai rezolvat ?
  •  
    • 152 mesaje
    6 Ian 2007, 20:21
    0 0
    e un test care se face la ginecolog in clinici.e ca la un papanicolau, nu doare deloc.
    bafta
  •  
    • 599 mesaje
    6 Ian 2007, 21:23
    0 0
    nu e pb la el, are o igiena f buna. eu am fost la medici, intr-un timp imi trecuse, dar acum mi-a reaparut e doar pe moment am observat in timpul si dupa contact, acum nu mai am nimic, nu imi pot explica ce e. am folosit ieri contracept-m pt prima data, sa fie oare de la el? tin sa precizez ca cu prezervativ nu o pot face ca sunt alergica la latex, anticonceptionale nu pot lua ca ma simt rau de la ele
  •  
    • 152 mesaje
    6 Ian 2007, 22:07
    0 0
    testul stabileste ce antibiotic distruge streptococul care iti cauzeaza iritatia.
  •  
    • 2191 mesaje
    6 Ian 2007, 22:14
    0 0
    Nu conteaza ca esti lubrifiata destul..
    poti fi foarte lubrifiata,dar sa fie mai mult apa..si nu ajuta deloc lubrifierea ta abundenta...poate de aici si usturimile...
    incearca si cu un lubrifiant..poate e mai bine (vb din experienta)..
    multa sanatate!!
  •  
    • 242 mesaje
    6 Ian 2007, 23:13
    0 0
    poate sa ai usturimile astea si din cauza spermei. O spun pt ca am patesc cateodata asa mai ales dupa ciclu sau atunci cand sunt iritata, iar dupa juma de ora imi trecea.