Menisc???

•  
    • 297 mesaje
    5 Ian 2007, 13:03
    0 0
    Va rog spunetimi la ce spital din bucuresti sa ma duc sa ma operez la menisc va rog spunetimi? eu sunt din Targoviste si nu stiu la ce spital sa ma duc vreau un spital mai bun nu conteaza cat costa. Va rog mult astept raspuns multumesc. Ce stiti de spitalul militar este bun???
  •  
    • 16 mesaje
    5 Ian 2007, 13:13
    0 0
    in targoviste nu aveti spital? operatia de menisc nu este foarte grea tatal meu s-a operat la timisoara si dupa o sapt. a iesit din spital. in ziua de azi operatiile se fac cu lasere daca ai bani deci nu prea ai de ce sa iti faci griji.
    bafta
  •  
    • 297 mesaje
    5 Ian 2007, 13:24
    0 0
    in targoviste nu ai cum sa te duci la spital ca nu sti cum iesi de acolo nu au nici aparatura si nici doctori nu sunt buni.
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Ian 2007, 14:17
    0 0
    Din cate am auzit este f bun si spitalul militar.Nu stiu despre sectia de ortopedie insa in mare spitalul este bun.
  •  
    • 91 mesaje
    9 Ian 2007, 10:51
    0 0
    Draga mea yoyomi, nu vreau sa te descurajez, insa sa iti povestesc ceva. Sotul meu are ruptura de menisc si se pare ca si ligamentele sunt destul de afectate. Am fost la Sp. de Urgenta si un doctor de acolo ne-a spus urmatorul lucru.
    In Romania se face aceasta operatie, insa daca avem posibilitati sa ne ducem in strainatate sa faca -transplant de menisc-deoarece dupa operatia de menisc (simpla) odata cu trecerea anilior incepe sa se frece os de os si vor aparea dureri mari. Asa incat i-a spus sotului meu (are 26 ani) ca e pacat sa nu faca transplant ca e tanar si cu siguranta peste 20 ani va avea dureri..Acum stam si ne gandim ce sa facem, posibilitati nu prea avem..dar am zis sa-ti spun si tie ce am aflat.Momentan poarta o proteza (luata de la magazinele de sportivi)si cu aia ii merge cat de cat mai bine..
    sanatate multa
  •  
    • 627 mesaje
    9 Ian 2007, 10:56
    0 0
    Clinica de ortopedie din Spitalul de pe str. Stefan cel Mare( imi scapa dennumirea exacta!) - Bucuresti este extraordinara .Acolo s-a operat fratele meu si eu !