zabaluta

•  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 11:34
    0 0
    Fetelor ma ajutati si pe mine.Poate careva dintre voi sa imi spuna cum poate trece zabaluta la un sugar de 6 luni?
  •  
    • 2825 mesaje
    5 Ian 2007, 12:18
    0 0
    Medic de familie nu ai?
    Nu te joci cu un copil de 6 luni!
    Intreaba medicul!

Eu ti-as recomanda ceva, ca doar am copii, dar cel mai bine e sa asculti de sfatul medicului.
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 13:09
    0 0
    Eu locuiesc in Italia si am medicul acolo.Am venit aici in vacanta.Ti-as multumi tare mult daca mi-ai da un nr. de telefon la un doctor bun
  •  
    • 2825 mesaje
    5 Ian 2007, 13:23
    0 0
    nu cred ca ne aflam in acelas oras. Sau ne aflam? Constanta?!
    Incearca cu glicerina boraxata, unge atat pe bebel in gurita, cat si sfarcul (daca -l alaptezi natural)sau tetina.
    Ai grija la fierberea mai atenta a tetinei.
    Zabaluta apare ca urmarea lipsei vit B2 Se administreaza si vit B2, dar nu iti recomand de capul nostru, asteapta sa ajungi acasa.
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 13:41
    0 0
    Eu sunt in Bucuresti.Am sa incerc sa caut si un doctor.Copilul nu e mult infectat are doar putin rosu la coltul gurii.Acasa ma voi intoarce de-abia peste 14 zile si nu vreau sa fie prea tarziu.
    In ceea ce priveste suzetele le sterilizez cu solutie speciala de la Chicco.Am auzit ca vitamina B se gaseste in oua,lapte,ficat pe care el le mananca fara probleme.
    Nu stiu care ar fi motivul pentru care i-a aparut zabaluta la gurita.
    Iti multumesc mult oricum
  •  
    • 2825 mesaje
    5 Ian 2007, 14:23
    0 0
    zabaluta se poate face de la:
    Un streptococ
    Lipsa vit B2
    Candida, i-ai administrat antibiotice? sau poate ai tu candida sau vreun membru al familiei?
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 14:45
    0 0
    Candida in familie nu are nimeni,dar nu se poate face si pt.ca atinge totul si dupa aceea duce mainile la gura?
    Dar stii cumva daca se poate extinde ?
  •  
    • 2825 mesaje
    5 Ian 2007, 14:48
    0 0
    Nu e grav, iubita mea, fugi la farmacie si cumpara glicerina boraxata!
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2007, 15:01
    0 0
    Iti multumesc mult