prima luna-anticonceptionale

•  
    • 269 mesaje
    5 Ian 2007, 09:25
    0 0
    buna
    am si eu o intrebare: pot sa fiu sigura de efectul anticonceptionalelor in prima luna?
    iau logest
    multumesc, o zi buna!
  •  
    • 856 mesaje
    5 Ian 2007, 09:33
    0 0
    sigur ca da.poti fi sigura chiar si dupa administrarea primelor pastile.
  •  
    • 635 mesaje
    5 Ian 2007, 09:45
    0 0
    Daca ai inceput folia din prima zi de menstruatie esti intradevar protejata din prima luna, daca ai inceput din a 3-a, 5-a zi sau dupa, atunci ai nevoie 7 zile de o metoda suplimentara de protectie.
  •  
    • 83 mesaje
    6 Ian 2007, 16:46
    0 0
    citeste neaparat prospectul. la unele contraeptive esti protejata dupa prima zi de administrare( cu toate ca ar trebui sa astepti cam 7 zile pt a se obisnui organismul cu noii hormoni), la altele pe toata durata primei luni de administrare e necesara protectie suplimentara.
  •  
    6 Ian 2007, 18:15
    0 0
    twi nu este adevarat.orice pastile ai lua daca le iei din prima zi esti protejata de atunci.daca le iei in intervalul 3-5 trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile.
  •  
    • 2 mesaje
    6 Ian 2007, 19:34
    0 0
    buna!am si eu o problema.este prima luna in care iau anticonceptionale si am intarziat cam jumatate de ora cu a 4-a pastila.dupa 5 zile de la intarziere am facut sex neprotejat. este posibil sa am probleme din cauza acelei intarzieri chiar daca restul pastilelor le-am luat la timp? mentionez k folosesc novynette multumesc anticipat
  •  
    • 141 mesaje
    6 Ian 2007, 19:36
    0 0
    Nu sunt bune. O doctorita le-a numit sinucidere lenta si dupa 1-2 ani efectele intre care poate fi si sterilitatea, pareza, tensiune, nu mai pot fi date inapoi, iar in Occident medicii nu le mai prescriu pentru mai mult de 12 luni chiar si pt afectiuni hormonale.
  •  
    • 2 mesaje
    6 Ian 2007, 19:44
    0 0
    hmmm...nu stiam asta.cred k o sa iau in considerare sfatul tau si o sa rog ginecologul sa-mi prescrie altele.dar in legatura cu intarzierea c imi poti spune?
  •  
    • 141 mesaje
    6 Ian 2007, 20:34
    0 0
    NU ai inteles, toate pilulele anticonceptionale inclusiv cele de a doua zi sunt numite pilule de sinucidere lenta de aceasta doctorita. Prezervativul ce are daca tot vrei sa folosesti ceva si nu poti fara desi crestinismul condamna contraceptia de orice fel? UNde mai pui ca anticonceptionalele pot fi si avortive adica produc avort ca si steriletul de altfel. Uite la ce te poti astepta zice doctorita, daca folosesti anticonceptionalele:
    accidente vasculare
    pareze
    poate agrava hepatita , infectia urinara, litiaza biliara
    plus otravirea afecteaza tot corpul si nu numai organele sexuale caci toxicitatea ce se creaza la nivelul uterului adica otrava pe romaneste vine prin sange.
  •  
    • 83 mesaje
    7 Ian 2007, 01:01
    0 0
    REPET, cititi prospectul fetelor pt a vedea dupa cat timp sunteti protejate. credeti-ma, am avut ocazia sa citesc multe. cat despre reactiile lor adverse, asta-i alta poveste. sunt multe intr-adevar. si iti modifica organismul de la nivelul ADNului. decizia de a le lua sau nu va apartine in totalitate si o luati impreuna cu medicul ginecolog.
  •  
    • 367 mesaje
    7 Ian 2007, 01:19
    0 0
    Gabi am citit eu bine?crezi ca anticonceptionalele inseamana sinucidere??????????la fel si steriletul? prezervativul e condamnat de crestinism....
    atunci ce ne ramane?sau ce ne propui tu?sa ne inmultim ca iepurii,tu asa faci?sau tu nici macar nu gandesti ceia ce scrii pe forumul asta?
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Ian 2007, 02:13
    0 0
    Hmm..depinde de organism..sunt femei care iau anticonceptionale de ani buni(cu pauzele de rigoare) si nu au absolut nimic!!!
    Depinde de continutul de hormoni al fiecarui tip de pastile...
    Am luat si eu Logest,acum iau Yasmin..(sunt produse de aceeasi firma)..si eu m-am sfatuit cu doctora mea..ca i-am cerut ceva care sa nu ma ingrase sau alte minuni din astea..si mi-a recomandat Logest..apoi m-a trecut pe Yasmin..(acum depinde si de cum reactioneaza organismul fiecareia..sunt persoane care nu agreeaza nici un tip de anticonceptionale..)
  •  
    • 68 mesaje
    7 Ian 2007, 02:23
    0 0
    Gabi...pot spune k ai fost extrem de absurda in afirmatiile tale.Asta poate k nu ai luat niciodata anticonceptionale sau poate oi fii o persoana mai in varsta care sustine nasterea copiilor pe "banda rulanta".Tu ce metoda de contraceptie folosesti? sunt super curioasa...Eu folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani...fara pauza si crede-ma k sunt perfect sanatoasa.Control ginecologic am facut si medicul a sustinut k pot face bebe(asta dak vreau) la o saptamana dupa ce ma las de pastile..Asa k totul e ok..nu asa cum spui tu..deja ai creeat o gramada de agitatie in randul evelor ce iau anticonceptionale.
  •  
    • 2039 mesaje
    7 Ian 2007, 03:10
    0 0
    Gabi nici macar nu este o ea, ci un el care nu are ce face si abereaza pe aici!