Durata ciclului menstrual
-
4 Ian 2007, 21:231 0Am avut dintotdeauna ciclul regulat, la 28 de zile. Sangerarea nu a durat niciodata mai mult de 5 zile, in general, fiind 3 zile de scurgeri si una de ramasite.
De ceva vreme insa, durata menstruatiei s-a scurtat. Sunt cel mult doua zile de scurgeri, cateodata doar una.
Mentionez ca durerile menstruale pe care le-am avut dintotdeauna (cu exceptia unui an in care am luat Logest) persista.
Acum sunt in ziua a saptea de ciclu si simt o oarecare inflamatie in zona ovarelor. Fara durere sau alte simptome.
Aveti idee daca e vreo problema? -
4 Ian 2007, 23:36dreemy, cati ani ai ? am si eu o problema asemanatoare, mai alte simptome?
-
5 Ian 2007, 01:1630. Nu mai am alte simptome.
Sunt doar usor anemica, asa s-a observat in urma analizelor. -
5 Ian 2007, 11:24si eu am probleme cu ciclul menstrual...dar este opusul tau..ma tine cam 7-8 zile (mi se pare ca nu se mai termina)..si durata dintre doua menstruatii e cam de 37-39 de zile..e normal sa fie asa??? am doar 19 ani..poate pana la urma se regleaza...mai e cineva ca mine?
-
5 Ian 2007, 12:24am o prietena careia-i vine menstruatia o data la cateva luni.niciodata regulat.in ultimul timp ii vine lunar sau la doua luni.doctorul a zis ca nu-i nimic grav,i-a prescris doar medicamente.pe mine ma tine 5-6-7 zile.
inflamatiile care le aveti duc la anexita.tratati-va din timp ca este periculos,mai tarziu poate pierdeti sarcinile