CANCER DE COL UTERIN - va rog ajutati-ma

•  
    • 115 mesaje
    2 Ian 2007, 10:29
    0 0
    Mama mea in varsta de 56 de ani a fost diagnosticata in urma cu vreo 3 saptamani cu cancer de col uterin, stadiul III, neoperabil deocamdata. Peste cateva zile va incepe tratament cu raze.
    Rugamintea mea e: daca ati mai auzit de vreun caz asemanator va rog spuneti-mi ce tratamente complementare se pot urma?
    Sunt disperata de situatie, nu stiu cum sa o ajut.. cunoasteti vreun dietetician bun care sa o poata ajuta?

PS:Sunt din Bucuresti.
  •  
    • 115 mesaje
    2 Ian 2007, 10:37
    0 0
    Nici prea multa incredere in doctori nu stiu daca sa am, ba hotarasera sa asteptam pana pe 8 ca sa faca primele raze - cate 2 pe zi - o saptamana legata, acum s-au razgandit si zic sa inceapa de maine.
  •  
    • 1198 mesaje
    3 Ian 2007, 12:08
    0 0
    Am o prietena care a avut cancer de col, stadiul 3 A. A facut raze cam o luna si ceva si abia apoi a operat-o. Toate astea s-au intamplat vara trecuta. Acum merge periodic la control si isi face analize, iar din fericire "toate bune si frumoase" pana in prezent. Ea a mers la Cluj, sunt niste dr foarte buni acolo, dr Popescu in special. Daca mama ta trebuie sa faca raze, atunci sa le faca si apoi veti vedea ce ce poate face.

Multa sanatate!
  •  
    • 765 mesaje
    4 Ian 2007, 00:29
    0 0
    r_o_r_o, ai un mesaj pe privat
  •  
    • 3 mesaje
    9 Mar 2007, 23:49
    0 0
    Exista un doctor foarte bun la spitalul de obstretica ginecologie din Bucuresti (prof. dr. Panait Sarbu) Calea Giulesti, nr.5, sector 6, Sorin Puia se numeste si il gasiti in fiecare zi la cabinetul de colposcopie din acest spital.Sper sa iti fie de ajutor.
  •  
    • 1913 mesaje
    10 Mar 2007, 14:39
    0 0
    Nu-i strica sa faca in acelasi timp si un tratament naturist! Te sfatuiesc s-o cauti pe d-na Dr. Zamfirescu, de la cabinetul naturist "ACUMED" (fost "ROMDAN" ), aflat in zona Garii de Nord, aproape de Spitalul Viting! (acum 5 ani m-a ajutat enorm!) Sanatate multa si curaj!
  •  
    • 231 mesaje
    11 Mar 2007, 19:34
    0 0
    Alimentatie naturista, fara carne,cat mai multe lichide sa o ajute in perioada radio- sau chimioterapiei, Aloe vera gel si in primul rand credinta in Dumnezeu!!!In Bucuresti sunt moastele Sf. Nectarie, vindecator de cancer, asa ca multa credinta, rugaciune, post si Dumnezeu va v-a intari sa treceti prin aceasta incercare!!!Tu trebuie sa o sustii psihic, sa fi tare in fata dansei si sa o incurajezi ca sunt multe cazuri vindecate de cancer.Doamne ajuta!!!