CANCER DE COL UTERIN - va rog ajutati-ma
-
0 0Mama mea in varsta de 56 de ani a fost diagnosticata in urma cu vreo 3 saptamani cu cancer de col uterin, stadiul III, neoperabil deocamdata. Peste cateva zile va incepe tratament cu raze.
Rugamintea mea e: daca ati mai auzit de vreun caz asemanator va rog spuneti-mi ce tratamente complementare se pot urma?
Sunt disperata de situatie, nu stiu cum sa o ajut.. cunoasteti vreun dietetician bun care sa o poata ajuta?
PS:Sunt din Bucuresti. -
Am o prietena care a avut cancer de col, stadiul 3 A. A facut raze cam o luna si ceva si abia apoi a operat-o. Toate astea s-au intamplat vara trecuta. Acum merge periodic la control si isi face analize, iar din fericire "toate bune si frumoase" pana in prezent. Ea a mers la Cluj, sunt niste dr foarte buni acolo, dr Popescu in special. Daca mama ta trebuie sa faca raze, atunci sa le faca si apoi veti vedea ce ce poate face.
Multa sanatate! -
Alimentatie naturista, fara carne,cat mai multe lichide sa o ajute in perioada radio- sau chimioterapiei, Aloe vera gel si in primul rand credinta in Dumnezeu!!!In Bucuresti sunt moastele Sf. Nectarie, vindecator de cancer, asa ca multa credinta, rugaciune, post si Dumnezeu va v-a intari sa treceti prin aceasta incercare!!!Tu trebuie sa o sustii psihic, sa fi tare in fata dansei si sa o incurajezi ca sunt multe cazuri vindecate de cancer.Doamne ajuta!!!