Intamplare ciudata...
-
1 Ian 2007, 18:560 0Mi s-a intamplat un lucru tare ciudat si in acelasi timp socant.M-am jucat cu prietenul meu si el a introdus un deget in vagin dar foarte adanc.Nu m-a durut,din contra m-am simtit foarte bine,am avut si orgasm dar cand a scos degetul era plin de sange si a curs de parca aveam menstruatie desi trebuia sa-mi vina peste 2 saptamani.
Eu iau si anticonceptionale ,deci nu ar fi fost normal sa vina fara sa fac acea pauza de 8 zile.M-am speriat enorm de mult.A curs cam 1 ora dupa care s-a oprit.
Oare sa fi patit ceva grav,voi ce credeti?Vi s-a mai intamplat asa ceva pana acum?
Va rog dati-mi un sfat!!! -
1 Ian 2007, 20:04nush ce sa zic...se poate sa te fi zgariat cu o unghie sau ceva si sa nu isi dea seama
oricum e o zona f sensibila si puternic vascularizata deci nu cred ca e ceva anormal daca mai continua ar trebui sa mergi la medic dar daca nu nu cred ca e nimic grav. -
2 Ian 2007, 21:07eu cred ca nu-i de gluma, ar fi cazul sa-si spuna parerea un medic.chiar este ciudat.nu cred ca un deget poate provoca o sangerare de ora,doar daca nu si-a facut manichiura oricum nu neglija.
-
2 Ian 2007, 21:07eu cred ca nu-i de gluma, ar fi cazul sa-si spuna parerea un medic.chiar este ciudat.nu cred ca un deget poate provoca o sangerare de ora,doar daca nu si-a facut manichiura oricum nu neglija.