Zineryt

•  
    • 194 mesaje
    31 Dec 2006, 12:47
    0 0
    salutare! a urmat cineva tratament cu zineryt, ptr acnee? in cat timp isi face efectul?stiu ca tratamentul e de durata dar stau cam prost cu rabdarea.si ma mai si ustura fata cand ma dau cu el...m-am saturat
  •  
    • 195 mesaje
    31 Dec 2006, 12:49
    0 0
    da.un amic.este extrem de eficient.este recomandat sa urmezi cateva luni bune si dupa ce iti trece deoarece in felul asta "nu ma revine acneea".Eu una, ti-l recomand cu caldura.E fff bun.
  •  
    • 195 mesaje
    31 Dec 2006, 12:52
    0 0
    aaa ai mai intrebat in cat timp isi face efectul.depinde de la ten la ten si de la persoana la persoana.prietenului meu i-au trecut f repede.doar ca dimineata (este recomandat sa te dai si dimineata si seara) o sa ai un ten extrem de uscat.de aceea eu iti sugerez sa te dai doar seara ca sa poti sa te mai si machiezi dimineata cand pleci sau sa nu stai cu tubuletul de crema dupa tine peste tot.
  •  
    • 194 mesaje
    31 Dec 2006, 12:55
    0 0
    merci! si eu il folosesc cam de o luna.dermatoloaga la care am fost mi-a zis ca trebuie folosit in jur de 6 luni.eu ma dau si dim dar cam dupa 30 min de la aplicare ma dau cu crema de fata hidratanta si apoi ma mai machiez si eu.ma enerveaza cosurile care apar dar nu le storc si sunt ca niste umflaturi.am mereu tendinta sa le storc...cu greu ma abtin...dar na...baba la frumusete sufera...
  •  
    • 171 mesaje
    31 Dec 2006, 12:55
    0 0
    Te sfatuiesc s ate inarmezi cu multa rabdare si sa rasfoiesti topicul "Acnee" de la subforumul de frumusete.
    Si eu am fost atrasa de lucrurile bune ce se spuneau despre Zynerit insa ma mine a avut efect contrar.Depinde de felul in care reactioneaza tenul fiecaruia iar in cazul acneei ce i se potriveste cuiva nu e neaparat musai sa fie ok si pt.celalat.
    Succes si un 2007 cu bucurii.
  •  
    • 194 mesaje
    31 Dec 2006, 12:57
    0 0
    Ms Aytana.o sa ma inarmez.cica acneea asta apare si de la chisturile ovariene .asta nu stiu daca am inca.dar in ian prima vizita la doctor va fi la unul ginecolog, cu siguranta. bafta si tie in 2007
  •  
    • 221 mesaje
    31 Dec 2006, 13:18
    0 0
    Buna, si eu am folosit Zyneritul pt acnee si il folosesc in continuare alternand cu Skinoren. La mine a fost foarte eficient, cam in 2 luni s-au vazut rezultate f bune dar nu m-a scapat definitiv de acnee.
    Am inceput sa-l folosesc acum 2 ani si cum ti-am zis, continui si acum tratamentul. Si inca ceva, mie nu mi-a uscat deloc fata, cum au patit alte eve. In mod clar, efectele difera de la ten la ten.
    Iti urez succes, si nu-ti pierde rabdarea, o sa vezi ca merita.
  •  
    • 194 mesaje
    1 Ian 2007, 16:06
    0 0
    dar urme ti-au ramas pe fata?
    ca eu acuma m niste damburi de la cosurile nestoarse ....oare voi avea si eu vreodata fata precum piersica?
  •  
    • 746 mesaje
    2 Ian 2007, 00:13
    0 0
    eu una folosesc si-mi prieste din tot ce-am incercat in ultmii 7 ani,gama antiblemish de la clinique:sapunul,lotziunea si mai ales gelul pt aplicare locala.timp de utilizare numai 2 luni dar continui.