Zineryt
-
0 0salutare! a urmat cineva tratament cu zineryt, ptr acnee? in cat timp isi face efectul?stiu ca tratamentul e de durata dar stau cam prost cu rabdarea.si ma mai si ustura fata cand ma dau cu el...m-am saturat
-
aaa ai mai intrebat in cat timp isi face efectul.depinde de la ten la ten si de la persoana la persoana.prietenului meu i-au trecut f repede.doar ca dimineata (este recomandat sa te dai si dimineata si seara) o sa ai un ten extrem de uscat.de aceea eu iti sugerez sa te dai doar seara ca sa poti sa te mai si machiezi dimineata cand pleci sau sa nu stai cu tubuletul de crema dupa tine peste tot.
-
merci! si eu il folosesc cam de o luna.dermatoloaga la care am fost mi-a zis ca trebuie folosit in jur de 6 luni.eu ma dau si dim dar cam dupa 30 min de la aplicare ma dau cu crema de fata hidratanta si apoi ma mai machiez si eu.ma enerveaza cosurile care apar dar nu le storc si sunt ca niste umflaturi.am mereu tendinta sa le storc...cu greu ma abtin...dar na...baba la frumusete sufera...
-
Te sfatuiesc s ate inarmezi cu multa rabdare si sa rasfoiesti topicul "Acnee" de la subforumul de frumusete.
Si eu am fost atrasa de lucrurile bune ce se spuneau despre Zynerit insa ma mine a avut efect contrar.Depinde de felul in care reactioneaza tenul fiecaruia iar in cazul acneei ce i se potriveste cuiva nu e neaparat musai sa fie ok si pt.celalat.
Succes si un 2007 cu bucurii. -
Buna, si eu am folosit Zyneritul pt acnee si il folosesc in continuare alternand cu Skinoren. La mine a fost foarte eficient, cam in 2 luni s-au vazut rezultate f bune dar nu m-a scapat definitiv de acnee.
Am inceput sa-l folosesc acum 2 ani si cum ti-am zis, continui si acum tratamentul. Si inca ceva, mie nu mi-a uscat deloc fata, cum au patit alte eve. In mod clar, efectele difera de la ten la ten.
Iti urez succes, si nu-ti pierde rabdarea, o sa vezi ca merita.