extrem de urgent...pana maine chiar...
-
0 0in primul rand va rog sa imi raspundeti cat de curand posibil....in al doilea rand am o problema cu antibebele.iau laurina si tocmai terminam un flacon marti si de miercuri intram in cele 7 zile de asteptare sa le zic asa.ca sa nu pic de revelion la menstuatie, am hotarat sa unesc doua flacoane.toate bune si frumoase...pana asta seara cand la ora 10 am luat un comprimat din primele 7, apoi la ora 2 fara 10 minute am vomitat pentru ca mi s-a aplecat ce mancasem.am citit pe prospect ca in interval de 3-4 ore nu se absoarbe intru totul in sange laurinul, asa ca "sa se procedeze ca la un comprimat uitat".zis si facut, m-am uitat mi-am dat seama ca erau pana in 12 ore si ca practic nu trebuia decat sa iau unul nou si era totul bine.adica in cazul in care nu se absorbsese complet sa nu raman fara protectia de rigoare am luat altul...intrebarea si dilema mea e urmatoarea acum:
eu am luat si am vomitat comprimatul din ziua a 4-a...am luat un comprimat din ziua a 5-a...adica pe urmatorul.eu ce fac acum?continuu de maine seara de la ora 10 cu comprimatul nr 6?sau iau de urgenta alt flacon si il "reiau" pe 5 ca sa nu sar teoretic nici o pastiluta.ca sa ma fac mai bine inteleasa, e ca si cum as fii aruncat o pastiluta, vomitand-o deci practic trebuie sa reiau de la 5 ...mie asa mi se pare firesc pe prospect nu scrie exact si vreau o intarire, o convingere.ma puteti ajuta? -
saffie daca nu ai citit chiar eram extrem de obosita la ora doua lucru pe care l-am mentionat imediat dupa aceea, plus fiorul de teama care ma determina sa scriu din ce in ce mai repede in speranta unui raspuns cat mai spontan.eu am cerut ajutor, nu critica.iti garantez ca sunt scolita si poate chiar mai bine decat tine, pentru ca eu acord ajutor cand mi se cere nu intorc spatele si critic.multumesc oricum.amabilitatea ta lasa de dorit si nu imi imaginam ca prostia acapareaza Romania asta atat de rau.Sper sa poti sa ajungi si tu intr-o zi in situatia in care sa ceri ajutor sa fii obosita si numai de expresii elevate sa nu iti arda si sa primesti reprosuri si atat.
-
si apropo, vorba mayei, cum poti intreba o persoana daca are scoala?nu cred ca imi permit a cumpara una particulara(ca cele de stat nu pot fii cumparate)...se intreaba daca ai frecventant sau daca esti scolit, desi este o expresie cu mult mai veche fata de cele uzuale azi,gen "ai scoala?".Dar lasa sa fim trendy nu-i asa si in ton cu imoralitatea.
-
safie nu e frumos sa critici pe cineva care iti cere ajutorul, parerea mea.
on topic, ca sa nu te incurci eu as zice sa iti cumperi un alt flacon pt ca altfel ai iesi cu o pastila in minus. din blisterul nou cumparat arunca 5 pastilute si ia-o direct pe a 6-a. blisterul actual pastreaza-l pt situatii de genul asta, sa le ai de rezerva. -
Cred ca e deja cam tarziu sa-ti intaresc si eu ideea, dar drama queen are dreptate. Asa am patit si eu, numai ca eu am scapat pastiluta din mana, direct in chiuveta, si... dusa a fost. Am cumparat alt blister, si am luat exact pilula cu numarul corespunzator.
De ce ai vomitat? De la prea multa mancare, sau ai alte afectiuni? Asta nu e bine. -
wanna_have_fun....nu stiu sa spun exact.cred ca pe moment de la mancare.am intrebat si este bine cum am procedat.poate ca am mancat cu prea multa pofta si mi s-a aplecat, ce sa spun.sper ca nu am nimic oricum si sunt nefericita posesoare a unei raceli, ca vad ca de atunci imi este putin cam rau.o sa vizitez doctorul oricum sa imi iau ceva pentru asta plus analize de rutina...se cer macar odata pe an