Ce-i de facut?
-
0 0Am o problema ceva mai mare....niciodata nu am avut menstruatie regulata,am luat si anticonceptionale vreo 2 ani si tin sa precizez ca am abia 19 ani.Cat am luat anticonceptionale totul era ok mai putin faptul k ma ingrasam vazand cu ochii.De ceva timp mi-am inceput viata sexuala si multa lume mi-a zis ca o sa fie mai bine dupa,dar oricum n-am facut asta numa k asa a zis lumea.Ultima oara avusesem menstruatie prin august cand am fost la mare si de atunci nu mi-a mai venit pana la inceputul lui Decembrie,si de atunci am intr-una...chiar in ultimele zile am avut si hemoragie.Am luat clorocalcin,vitamina k si fitomenadion(sol. injctabila)rezultatul e zero..tot am mai usor dar am.Stiu ca ar trebui sa merg la ginecolog dar am zis ca ast sa treaca sarbatorile si dupa merg neaparat.Insa ce e de facut pana atunci,ce as putea sa fac sa iau sa scap si eu de asa ceva ca sincer m-am saturat.Va rog frumos
.Multumesc anticipat! -
Va multumesc frumos...in ultimele 2 zile mi-au dublat cantitatea de vitamina k injectabila si surprise...am scapat...nu pot sa cred.Oricum imediat dupa rev voi merge la medic.Salut Drama_Qween...sincer nu cred ca are cum sa fie vb de sarcina tinand cont ca m-am protejat
.Va multumesc si inca odata scuzati-mi modul de a gandi....sunt inca un copil si sincer nu am realizat cat de garv poate fi dar oricum nu mai las sa se repete asa ceva.Un An Nou fericit la toate fetele...