Ce-i de facut?

•  
    • 601 mesaje
    29 Dec 2006, 11:57
    0 0
    Am o problema ceva mai mare....niciodata nu am avut menstruatie regulata,am luat si anticonceptionale vreo 2 ani si tin sa precizez ca am abia 19 ani.Cat am luat anticonceptionale totul era ok mai putin faptul k ma ingrasam vazand cu ochii.De ceva timp mi-am inceput viata sexuala si multa lume mi-a zis ca o sa fie mai bine dupa,dar oricum n-am facut asta numa k asa a zis lumea.Ultima oara avusesem menstruatie prin august cand am fost la mare si de atunci nu mi-a mai venit pana la inceputul lui Decembrie,si de atunci am intr-una...chiar in ultimele zile am avut si hemoragie.Am luat clorocalcin,vitamina k si fitomenadion(sol. injctabila)rezultatul e zero..tot am mai usor dar am.Stiu ca ar trebui sa merg la ginecolog dar am zis ca ast sa treaca sarbatorile si dupa merg neaparat.Insa ce e de facut pana atunci,ce as putea sa fac sa iau sa scap si eu de asa ceva ca sincer m-am saturat.Va rog frumos .Multumesc anticipat!
  •  
    • 2825 mesaje
    29 Dec 2006, 12:04
    0 0
    Sa mergi la ginecolog, singura solutie!
    Fata, esti inconstienta?
  •  
    • 85 mesaje
    29 Dec 2006, 12:10
    0 0
    URGENT la medic....nu e de glumit cu asa ceva....sigur gasesti azi un cab particular deschis. daca nu fugutza la urgente
  •  
    • 289 mesaje
    29 Dec 2006, 12:14
    0 0
    Trebuie sa gasesti un cabinet ginecologic deschis.Nu e de joaca cu asa ceva, sincer vorbind acuma.Este vorba de sanatatea ta
  •  
    • 1225 mesaje
    29 Dec 2006, 12:54
    0 0
    DOAMNE!!! Pe ce lume traiesti??? Te joci cu viata ta?
  •  
    • 220 mesaje
    29 Dec 2006, 13:53
    0 0
    Nu prea ai ce face acasa singura....am patit-o si eu ...22 de zile m-a tinut pe mine...este vorba de o dereglare hormonala...la medic se rezolva sigur!
  •  
    • 427 mesaje
    29 Dec 2006, 14:28
    0 0
    corys, de cand nu am mai vorbit
    on topic: nu vreau sa te sperii dar o prietena care a avut aceleasi simptome a descoperit ca avea o saracina extrauterina care este o urgenta medicala f grava...trebuie sa te duci cat mai urgent la doctor
    sanatate
  •  
    • 601 mesaje
    30 Dec 2006, 12:48
    0 0
    Va multumesc frumos...in ultimele 2 zile mi-au dublat cantitatea de vitamina k injectabila si surprise...am scapat...nu pot sa cred.Oricum imediat dupa rev voi merge la medic.Salut Drama_Qween...sincer nu cred ca are cum sa fie vb de sarcina tinand cont ca m-am protejat .Va multumesc si inca odata scuzati-mi modul de a gandi....sunt inca un copil si sincer nu am realizat cat de garv poate fi dar oricum nu mai las sa se repete asa ceva.Un An Nou fericit la toate fetele...