Cat de periculos este?
-
0 0Buna fetelor! As vrea sa va cer sfatul si ajutoru.... Daca as vrea sa intretzin relatzii sexuale cu prietenul meu, si am face-o fara prezervativ1 insa o facem cu 1 zi sau 2 inainte de a-mi veni menstruatzia, exista pericolul de a ramane insarcinata? si cam cat de riscant ar fi daca este posibil? Am vrea o sa facem fara prezervativ, insa daca practic ar fi riscant.. ranuntzam la idie. Ciculul menstrual imi vine reculat, la 30 de zile. Va multumesc!
-
eu o fac fara prezervativ ca nu-l suport, fara pilule ca mi-am stimulat glanda tiroida de la ele, folosesc spermicide in schimb sau coitul intrerupt, eu nu am avut surprize neplacute, dar o fac numai cand sunt in perioada sterila si nu isi da drumul in mine. cel mai bine e sa consulti un ginecolog, dar si un endocrinolog care sa-ti dea anumite analize hormonale de facut sa nu patesti ca mine. nu orice organism raspunde la fel.
-
Normal asa ar fi,sa te duci la un ginecolog,sa faci analize(sa faceti amandoi analize),dar cum stiu ca nu o sa te tii de sfatul acesta(pari tanara si iti place riscul),foloseste macar spermicidele.Nu mai stiu,dar candva existau niste folii transparente,parca
chinezesti,pe care le mototoleai cat un bob de fasole,le introduceai in vagin,asteptai obligatoriu 5 minute sa se topeasca si apoi incepeai actul sexual(dc nu asteptai aceste 5 min,riscai sa-l faci pe barbat sa se urce pe pereti de usturime,ele creind o bariera acida acol
.Daca vroiai sa repeti figura,trebuia pus alt bob,ele neavand "acoperire"decat pt o jumate de ora...Acum nu stiu dc mai exista... -
extravaganza, ce probleme ai avut cu tiroida? a mai intreat cineva, cum s-au manifestat? ma ingrijorez cand citesc ce scrii, pentru ca eu am luat ani buni pilule si nu mai iau de 1 an si m-am ingrasat tare de cand le-am intrerupt, sa se fi intamplat ceva?
cat despre problema din acest topic, cred ca daca sangerarea s-a oprit nu ai de ce sa te ingrijorezi. Sanatate!