ANTIBIOTICE

•  
    • 41 mesaje
    27 Dec 2006, 22:18
    0 0
    Sunt bune antibioticele ptr raceala? Eu am inteles ca nu sunt bune...
  •  
    • 765 mesaje
    27 Dec 2006, 23:18
    0 0
    Doar in cazul de complicatii si la recomandarea medicului. Dar daca vrei sa faci ceva pentru organism ... mareste imunitate cu injectii cu polidin.
  •  
    • 119 mesaje
    5 Ian 2007, 12:53
    0 0
    salut...eu iti recomand propolisul...este cel mai puternic antiobiotic...si este natural...iti spun eu ca nu vei avea plobleme...incearca..nu are reactii adverse si nici efecte secundare
  •  
    • 686 mesaje
    5 Ian 2007, 13:01
    0 0
    Doar daca este grav atunci trebuie antibiotic tinctura de propolis este f buna, iei o lingurita fara apa si o ora nu mai papi nimic. Faci chestia asta de vreo 3 4 ori pe zi si inainte de culcare neaparat. Multe ceaiuri cu lamaie pt ca, contine vit C, paracatamol si ai scapat de raceala fara antibiotic.
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Ian 2007, 14:19
    0 0
    Gripa dureaza 7 zile fara antibiotic.Si cu antibiotic tot 7.Asta imi spunea mie doctorul cand ma rugam de el sa mi dea pastile multe sa mi treaca repede.Si a avut dreptate.Si cu antibiotic la fel a trecut.Pentru mine cea mai buna pastila inventata vreodata este paracetamolul.Are efect garantat.
  •  
    • 2487 mesaje
    5 Ian 2007, 16:22
    0 0
    O intrebare si de la mine ,tot de raceala,cu propolis se vindeca si infectia din git ,nu vreau sa mai folosesc atit de multe antibiotice.
    daca ,da ,cum se ia si mai ales ce fel,tinctura,granule?
  •  
    • 385 mesaje
    5 Ian 2007, 16:33
    0 0
    raceala este provocata de un virus (Rhinovirus) iar antibioticele au efect doar asupra bacteriilor.
  •  
    • 686 mesaje
    5 Ian 2007, 17:01
    0 0
    Bim cumpareri de la plafar tinctura de propolis. Se ia cate o lingurita de 3 ori pe zi, dar sa nu maananci si sa nu bei apa cam o ora. Pe langa asta se ia neaparat si tablate de oropivalone sunt mentolate, cam 2 tablete de 3 ori pe zi tot asa nu papi nimic o ora ca sa ucida microbii. Tratamentul se face cam 5 7 zile la fel ca si o cura de antibitiotic. Ceaiuri, lichide dar nimic acidulat pt ca iti vei irita si mai tare gatul.
    Eu numai asa am scapat de antibiotic raceam foarte des si dupa ce terminam cura de antibiotic aram f slabita si recidiva din nou raceala peste 2 saptamani. Plus ca tinctura este buna pt imunitate.
    Granulele de propolis la fel sunt bune amestecate cu miere se ia dimineata cam 2 lingurite.
  •  
    • 119 mesaje
    5 Ian 2007, 20:42
    0 0
    daca ai folosit f multe antiobiotice...deja incepi sa devii imun...eu am fost imun la antiobiotice..si am incercat cu propolisul...este f bun pt absolut orice infectie.
  •  
    • 2487 mesaje
    6 Ian 2007, 15:13
    0 0
    ciresika,mersi mult,nu iau eu prea multe antibiotice ,vroiam o alternativa mai naturala si de durata.