ANTIBIOTICE
-
0 0Sunt bune antibioticele ptr raceala? Eu am inteles ca nu sunt bune...
-
Doar daca este grav atunci trebuie antibiotic tinctura de propolis este f buna, iei o lingurita fara apa si o ora nu mai papi nimic. Faci chestia asta de vreo 3 4 ori pe zi si inainte de culcare neaparat. Multe ceaiuri cu lamaie pt ca, contine vit C, paracatamol si ai scapat de raceala fara antibiotic.
-
Bim cumpareri de la plafar tinctura de propolis. Se ia cate o lingurita de 3 ori pe zi, dar sa nu maananci si sa nu bei apa cam o ora. Pe langa asta se ia neaparat si tablate de oropivalone sunt mentolate, cam 2 tablete de 3 ori pe zi tot asa nu papi nimic o ora ca sa ucida microbii. Tratamentul se face cam 5 7 zile la fel ca si o cura de antibitiotic. Ceaiuri, lichide dar nimic acidulat pt ca iti vei irita si mai tare gatul.
Eu numai asa am scapat de antibiotic raceam foarte des si dupa ce terminam cura de antibiotic aram f slabita si recidiva din nou raceala peste 2 saptamani. Plus ca tinctura este buna pt imunitate.
Granulele de propolis la fel sunt bune amestecate cu miere se ia dimineata cam 2 lingurite.