Moldamin tratament

•  
    • 2 mesaje
    26 Dec 2006, 22:31
    0 0
    Buna si La multi ani tuturor. fac tratament cu Moldamin si as dori sa aflu daca stie cineva de ce nu este indicat a se face tratamentul cu seringi de plastic (vezi prospectul medicamentului). Alta intrebare daca in seringa pun si anestezic (xilina) afecteaza efectul? Tin sa specific ca nu este dureroasa deloc cu anestezic.
    Miss Smith iti multumesc de sugestie si sa vedem acum daca ne ajuta cineva.
  •  
    • 28 mesaje
    26 Dec 2006, 22:45
    0 0
    Buna!
    Am facut si eu mult timp tratament cu Moldamin. Dupe cateva injectii dureroase am inceput sa caut disperata o solutie pentru ca nu mai suportam, si asa am ajuns la Xilina. Medicul meu de familie a respins din prima ideea..mi-a spus ca daca e facuta gresit injectie pot paraliza, asa ca am ales durerea. Un an mai tarziu am aflat(de la medic) ca daca moldaminul e facut in combinatie cu gluconolactat de calciu, nu mai doare. SO TRUE! cand imi era injectat asa nu durea absolut deloc. Dar nu dispare insa durerea de a doua zi(si a treia si a patra )..poate e mai ameliorata. Este totusi mai bine. Dupa 6 luni de injectii amestecate cu calciu, am intrat intr-o farmacie si farmacista ii spunea uunei cliente sa nu faca moldamin cu calciu ca ii anuleaza efectul...concluzia e ca eu nu mai inteleg nimic...asa ca am recurs la antibiotice orale, Rovamicin, care am inteles ca sunt mai bune.
    In ceea ce priveste seringile de plastic...nu am auzit de chestia asta pana acum, sorry.
    PS: mi s-a prescris moldamin pentru ca aveam aslo 800
  •  
    • 765 mesaje
    27 Dec 2006, 23:35
    0 0
    La naiba! Dar unde mai gasesti seringi din sticla?!