amanare menstruatie
-
26 Dec 2006, 20:230 0As vrea si eu sa-mi aman menstruatia doar cu 1 zi,vreu sa petrec un revelion fierbinte fara probleme alaturi de iubitul meu,dar nu stiu cum.Eu iau pilule.Poate sa ma informeze cineva cum sa procedez??si ce riscuri sunt?
-
26 Dec 2006, 20:44E simplu, incepi o noua folie, imediat dupa ce o termini pe actuala, iei doar cate zile vrei sa amani, apoi faci pauza de 7 zile si din nou ca de obicei...Nu cred ca sunt urmari, doar ca avand deja folia inceputa sa nu te incurci...mai bine tii evidenta intr-un calendar.
-
26 Dec 2006, 20:50ce nu stiu eu exact e: deja imi voi descompleta o folie,si nu vor mai fi 21 albe.sa zic ca imi vine cand vreau ieu intre timp iau alea 7 maro,si cand incep iar cu albe iau cate au ramas pe folia inceputa sau...?
-
26 Dec 2006, 21:27Nu stiu ce pilule iei tu, cele 7 maro sunt probabil pt acea perioada, mai ramane sa le completezi pe cele albe cu altele, din urmatoarea folie...si tot asa, de-aia spuneam ca ai nevoie sa notezi intr-un calendar. Eu am luat Diane35, erau doar 21, 7zile faceam pauza. Dar poate e cineva care a mai procedat cu pilule ca ale tale si te poate lamuri mai mult...
-
26 Dec 2006, 21:36eu nu am avut pilule ca ale tale dar banuiesc ca cele maro sunt capsule inactive. trebuie sa procedezi in felul urmator: termiuni pastilele albe de pe folie si in ziua cand ar trebui sa incepi sa iei maro iei din nou albe de pe alt blister. ca sa nu te incurci parerea mea e ca ar trebui sa iei in plus inca o sapt din cele albe adica sa le termini in aceeasi zi in care le termini de obicei. sa zicem ca tu ai termina pastilele albe martea, miercuri iei tot una alba si asa pana martea urmatoare cand iei ultima pilula alba si miercuri iei maro. ca sa nu te incurci blisterul din care ai luat cele 7 pastile albe ar trebui aruncat.
eu cand am facut aceasta manevra am luat in intregime blisterul 2 si nu am patit absolut nimic.
cam atat succes -
26 Dec 2006, 21:40
multumesc,nu cred ca am sa arunc folia inceputa,pentru 1 sau 2 pastile cate vreau eu sa iau inainte,nu are rost.sper insa sa nu am reactii adverse!