anticonceptionale urgent varog
-
0 0buna tuturor si craciun fericit in continuare

am si eu o mare problema kiar azi de craciun
aseara am uitat sa imi iau pastila anticonceptionala pe care o iau de obicei la 11 si am luat-o abia azi la 7:30 deci am depasit timpul cu 20 de ore. sunt in a 6-a zi de adminstrare din folie deci conform prospectului e un moment periculos...credeti k am ramas? a nevoie f urgent de un raspuns sunt disperata..
am intrebat la o farmacie daca ar trebui sa iau pastila de dupa dar a zis ca nu e nevoie,iar pe doctorita nu pot sa o sun k am doar nr de la cabinet care este inkis..
va pup pe toate si astept un raspuns. -
iti multumesc f mult pt raspuns. m-am mai linistit un pic. m-am stressat f tare din cauza ca am avut un contact sexual kiar cu o zi inainte si stiam ca spermatozoizii traiesc cam 48 de ore. bine, ar fi cam greu dupa vreo 3 ani de luatpastile sa ovulez imediat ce intarzii cu o pastila

multumesc si sarbatori fericite in continuare -
bi77 multumesc! dar tu ai intarziat vreodata kiar atat de mult?? eu m-am speriat f tare din cauza ca pe prospect scrie ca daca ai intarziat in prima sapt si ai avut contact inainte creste riscul de sarcina. sper din tot sufletul sa fie asa cum spuneti voi.
off topic: bi acum ai disparut tu de pe topicul de pe diete??
eu nu fac pauza la pastile. cand mi-au fost recomandate acum 3 ani mi s-a spus ca nu e nevoie din cauza ca au o concentratie mica (eu iau yasmin), dar o farmacista mi-a spus ca ar trebui sa iau pastile protectoare pt ficat din plante.
sicera sa fiu, desi stiu ca nu e bine sunt ca ignoranta nu prea am mai fost la ginecolog in ultimul timp. poate daca ma duceam imi spunea sa fac pauza. oricum ma voi duce dupa sarbatori -
eu am luat pastile 6ani fara nici o pauza,e drept recunosc,o data in speranta ca raman insarcinata le-am intrerupt o luna,dar cand am vazut ca nu am ramas insarcinata le-am continuat,iar cand m-am hotarat cu adevarat sa fac un copil,nu am ramas insarcinata decat dupa 6 luni,doctorul ginecolog mi-a spus ca e normal,ca prima data trebuie sa dispara efectele pastilelor,dar ceea ce vreau sa spun ca asta nu a afectat cu nimic copilul,a iesit sanatos
-
Eu am luat pastile 6 ani fara nici o pauza, iar cand m-am hotarat sa fac un bebe le-am intrerupt, m-am protejat 3luni prin alte metode ca sa se mai curete putin organismul, iar cand am zis:gata! de acum oricand e bebe binevenit s-a intamplat din prima luna de "incercari"

Drama_queen, mie mi s-a intamplat in 6 ani de luat pilule contraceptive de n ori ceea ce ai patit tu si n-am ramas niciodata insarcinata, asa ca nu poti fi tu mai ghinionista