carne vie

•  
    • 114 mesaje
    25 Dec 2006, 17:57
    0 0
    Ce tratament imi sugerati pentru regenerarea tesuturilor si cicatrizarea cat mai rapida a unei plagi deschise (care nu se poate sutura)?
    Am auzit ca ceaiul de coada calului ar ajuta, voi stiti ceva?
    Multumesc.
  •  
    • 1620 mesaje
    25 Dec 2006, 22:50
    0 0
    Actovegin. gasesti la farmacie. e bun.
  •  
    • 1 mesaje
    26 Dec 2006, 13:38
    0 0
    spala plaga de 2-3 ori pe i cu apa oxigenta ,pune o crema cu ntibiotic,eventual ctovegin crema,dar este scump apoi panseazo.da rezultate in timp.este testat acest sfat .astept un raspuns de la tine dupa ce faci ac.operatiune cel putin o sptamana.apoi iti mai spun ce mai trebuie facut.dar oa iti ramana semnsucces
  •  
    • 114 mesaje
    26 Dec 2006, 21:08
    0 0
    Va multumesc pentru sfaturi.
    Da, asa fac, spal cu apa oxigenata si dau cu un unguent f. bun (Salvaderm, este de uz veterinar ... nu este plaga mea ci a unui catel care s-a sfasiat intr-un gard).
    Nu o pot pansa pentru ca este chiar la pliul piciorului, iar taietura este din exterior pana la burta ... deci imposibil de pansat.
    Pe margini este cusut, dar la pliu nu se poate coase, este pielea mult prea intinsa (a fost cusuta de doua ori si a plesnit).
    Graba este ca peste doua saptamani ar trebui sa o dau in adoptie noii ei familii si as vrea sa arate rana cat mai bine pana atunci.
    O sa incerc si cu Actovegin.
    Multumesc!
  •  
    • 75 mesaje
    27 Dec 2006, 17:17
    0 0
    spala cu apa oxigenata si da cu Baneocin. E un praf care vindeca imediat. Noi il folosim la orice rana. Ar mai fi ceva dar cam doare pe rana deschisa:tinctura de propolis. Noi o preparam in casa, punem propolis in stare naturala in alcool de 90 grade.
  •  
    • 765 mesaje
    27 Dec 2006, 23:14
    0 0
    Uite, pentru uz veterinar si nu numai, este foarte bun spray-ul NEO SPRAY CAF.
    Se gaseste in farmaciile veterinare dar si un veterinar poate sa-ti dea cu asa ceva la rana catelului tau. (Contine si antibiotic si este in jur de 20Ron)
    Sotul meu avea o taietura urata la o mana si cu toate antibioticele taietura se facea mai urata si medicul veterinar i-a propus sa-i dea pe rana cu spray-ul asta. Chiar daca l-a facut albastru pe locul respectiv, rezultatele au fost uimitoare.
  •  
    • 114 mesaje
    28 Dec 2006, 06:39
    0 0
    Multumesc, voi aplica sfaturile voastre alternativ si abia astept sa o vad bine!