cancer
-
17 Ian 2002, 23:17Sa nu te imbolnavesti singura daca te obsedeaza idea,uitate te rog in revista asta si scrie "cancer mamar" sau ce vrei tu.http://www.formula-as.ro/339as/cautare.html
-
18 Ian 2002, 00:17Nasa mea a avut asa ceva si a murit la 92 ani...Bunica mea a murit la 76 ani, desi o tinea de 40 ani cu diabet si 20 cu ciroza...Gandeste pozitiv, tatal meu a avut cancer pulmonar, l-am bagat pe tratamentul lui Staicu, si a murit dupa trei ani, dar nu de cancer, la tomografia facuta cu doua luni inainte de moarte era la aceeasi dimensiune tumoarea, a murit de inima...adica l-au bagat mama si fartiorul meu pe morfina si ...asta a fost! Desi nu era nevoie...Ce sa mai spun...Orice se poate, dar trebuie sa ai vointa si sa gandeasca cel in cauza optimist!
-
18 Ian 2002, 09:06nu sufar de asa ceva, Doamne fereste! vreau doar sa stiu mai multe despre acest subiect. e foarte mediatizat si doresc si eu sa ma informez.
multam' de raspunsuri. -
18 Ian 2002, 09:31Chiar de curand a fost un reporatj pe Discovery Channel despre oameni care au invins cancerul si printre cazurile prezentate erau o serie de femei care s-au vindecat de cancer la san. Asa ca urmareste acest program pentru ca de obicei temele se reiau din timp in timp. Nu mai fi stresata de aceasta boala pentru ca frica atrage raul. Trebuie sa gandesti pozitiv si daca vrei sa te linistesti cu adevarat consulta un medic.
Te pup, Xandra