Cezariana sau nastere normala?

•  
    • 8 mesaje
    5 Aug 2003, 10:12
    0 0
    Am auzit de la diverse persoane ca femeile nu au dreptul sa aleaga modalitatea de a naste: prin cezariana sau normal. De ce?
    Si care sunt spitalele cu doctori ginecologi buni?
  •  
    • 96 mesaje
    6 Aug 2003, 08:08
    0 0
    nu este adevarat draga. o cunostinta de-a mea a nascut in urma cu cateva luni prin cezariana. operatia si-a programat-o cu cateva luni inainte de a naste. deci ai tot dreptul sa alegi modalitate prin care vrei sa aduci pe lume un bebe.
    te pup
  •  
    • 11 mesaje
    6 Aug 2003, 10:35
    0 0
    Pe vremea lui Ceausescu nu puteai alege (se incerca pe cat posibil sa se evite cezariana), dar acum se poate alege. O prietena de-a mea a nascut de curand si i-a spus dinainte doctorului ca ea vrea prin cezariana, ca-i este foarte frica de nastere normala, si asa a si nascut.
  •  
    • 139 mesaje
    6 Aug 2003, 18:48
    0 0
    Eu am nascut prin cezariana acum 6 ani. La început cînd am vorbit cu asistenta pe care o cunosteam la maternitte nu mi s-a parut o idee prea buna, dar apoi mi-am dat seama ca este mai bine atît pentru mine( scap de orice durere) cît si pentru copil( este scos în conditii mult mai sigure). Nu am avut nici o problema nici eu si nici copilul, iar operatia mea - care este orizontala si foarte jos - aproape ca nu se mai vede( nu se vede din nici un slip, chiar si foarte mic). Trebuie sa vorbesti cu doctorul ginecolog, la care mergi la control, sa-i zici ca ai vrea sa faci cezariana( o sa te coste ceva mai mult decît o nastere naturala).
  •  
    • 12 mesaje
    7 Aug 2003, 15:43
    0 0
    Salut! Voiam sa intreb daca nu e mai bine sa nasti normal din punct de vedere al refacerii dupa nastere. Daca nasti prin cezariana, nu ramai cu burta mai mare decat dupa o nastere normala? Ai voie dupa cezariana sa faci abdominale?
  •  
    • 25 mesaje
    4 Oct 2003, 12:16
    0 0
    Nu stiu daca mai e de actualitate acest mesaj, daca da atunci spune-mi in ce luna esti, de unde esti? Astept raspuns la adresa cas13ro@yahoo.com si aminteste-mi care era subiectul problemei tale.Nu ai nimic de pierdut.Am sa revin cu mai multe informatii dupa ce primesc raspunsul tau la adresa mai sus mentionata.