Depresie ?
-
0 0Salutare la toata lumea si Sarbatori Fericite!
Fetelor, vreau sa impartasesc un lucru si vreau sa va aud parerile: de ceva timp am niste "stari", daca pot sa le numesc asa. Mai clar, ma simt teribil de singura, simt un vid sufletesc imens, ma simt goala pe dinauntru, parca nu as avea suflet, simt ca viata mea nu are rost, ma simt atat de pierduta...
Probabil ca oricine se simte macar odata in viata lui neputincios si fara rost, dar starile astea ale mele persista de ceva vreme si simt ca nu mai suport eu asa ceva. Sunt niste sentimente foarte puternice, nu credeam ca este posibil sa simti asa ceva vreodata, atata durere si atata tristete ...
Am observat ca in special in zilele de duminica se manifesta starile astea.
Aveti vreo idee cam ce ar tb sa fac sa scap de ele? Ne le mai suport, uneori imi vine sa plang de atata durere si singuratate!
Adevarul e ca nici prietene nu prea am, iar cele care-mi mai sunt inca in preajma sunt prea ocupate sa-mi povesteasca in amanunt aventurile lor amoroase, dacat sa ma asculte si pe mine macar 10 minute! Si decat sa-mi racesc gura de pomana, am invatat sa tin in mine orice chichita care ma framanta si orice gand ... poate acum s-a cam umplut paharul.
Intelesesem ca in cazuri de depresie se recomanda niste teste la tiroida, e adevarat?
Va multumesc mult si sarbatori fericite alaturi de cei dragi! -
Cam stiu prin ce treci.Ma confrunt si eu cu aceeasi problema.Am si eu prietene insa nu prea avem timp sa ne vedem si sa vorbim pentru ca lucram foarte mult.Unele din ele s-au casatorit intre timp ,asa ca e si mai greu sa ne vedem.Si stiu ca uneori ai vrea sa spui cuiva ce te framanta sau sa vorbesti pur si simplu cu cineva.Stiu ca e greu pentru ca nici mie nu-mi reuseste mereu dar incearca sa-ti tii mintea ocupata,citeste o carte care-ti place ,plimba-te sau daca vrei poti sa-mi lasi adresa ta de mail.Capul sus!Viata e scurta si trebuie traita! As fi bucuroasa sa putem vorbi.Sarbatori fericite!
-
Cam stiu prin ce treci.Ma confrunt si eu cu aceeasi problema.Am si eu prietene insa nu prea avem timp sa ne vedem si sa vorbim pentru ca lucram foarte mult.Unele din ele s-au casatorit intre timp ,asa ca e si mai greu sa ne vedem.Si stiu ca uneori ai vrea sa spui cuiva ce te framanta sau sa vorbesti pur si simplu cu cineva.Stiu ca e greu pentru ca nici mie nu-mi reuseste mereu dar incearca sa-ti tii mintea ocupata,citeste o carte care-ti place ,plimba-te sau daca vrei poti sa-mi lasi adresa ta de mail.Capul sus!Viata e scurta si trebuie traita! As fi bucuroasa sa putem vorbi.Sarbatori fericite!
-
Salutare ... nu-s fata .........
Poti recurge cu succes la REFLEXOTERAPIE , MASAJ CORPORAL, REIKI sau PRESOPUNCTURA ... una dintre ele sau combinate intre ele sau combinate cu aromoterapie si meloterapie( terapie cu muzica clasica sau terapeutica) Daca esti din aproierea brasovului ma poti cauta la telefon 0747681916 ( aces nr. e a lui tata si cu el vb. dac te intereseaza).......
Insanatosire grabnica. Sarbatori fericite !!! Si La Multi Ani !!!