scalp iritat :(
-
23 Dec 2006, 03:150 0evelor,vreau sa va cer un sfat.Am scalpul iritat rau de tot,adica ma mananca foarte tare si nu stiu de la ce.Nu am matreata si nici bubite,nimic deosebit.Scalpul arata normal,dar ma mananca...

Nu stiti ce poate fi?nu e de la vreun sampon sau vopsea,am problema aceasta din vara
Stie cineva vreun remediu?
-
24 Dec 2006, 09:46Buna!
daca ai incercat diverse tratamente de la dermatologi , care nu au dat rezultate , incearca sa consulti un neuro-psihiatru pt ca iritatia ar putea sa se fi declansat pe un fond de stres, epuizare...cel putin mie asa mi s-a intamplat.am primit o trimitere la neurologie chiar de la un dermatolog dupa ce analizele nu aratau nici o infectie/ciuperca etc.tratamentul a fost de 2 saptamani cate o jumatate de pastiluta de hidroxizin.
succes -
25 Dec 2006, 00:34mai, sper ca nu incerci hidroxizinul... (nici nu se mai gaseste)... ci vizita la medic
si spala-te cu un sampon special pt scalp iritat, gasesti in farmacii in gamele dermatologice (ex Astera- Rene Furterer)sau cu un sampon de bebei, dar vezi sa nu contina lauril-sulfat de sodiu (sodium laureth sulphate),care se gaseste de altfel in majoritatea sampoanelor, ca e iritant. -
25 Dec 2006, 18:25Stiu ca hidroxizinul creeaza dependenta, eu l-am luat strict sub supravegherea medicului intr-o doza f mica. sper ca nu ti-am lasat impresia ca ti-l recomand, asa dupa ureche, evident ca o sa consulti un medic la un moment dat.
multa sanatate!
-
25 Dec 2006, 18:50stiu,stiu fetelor
nu il luam asa
din cate stiam eu,e ca un fel de antidepresiv...nu e de jucat 
o sa mai incerc sampon de bebe si daca nici ala nu ajuta,o sa recurg la vizita la medic
va multumesc,sper sa scap,mi-a ajuns deja