Pt gravidute si nu numai...XII...

•  
    • 1198 mesaje
    21 Dec 2006, 13:24
    0 0
    Uite ca am deschis alt "capitol".

Gianina, poti sa-i dai si una si cealalta dar pe rand si dupa ce se obisnuieste cu ele poti sa-i faci piure de fructe cu suc de portocala. Te sfatuiesc sa iei mai bine mandarine ca sunt mai dulci .

O zi buna!
  •  
    • 4487 mesaje
    21 Dec 2006, 14:04
    0 0
    rorox deja un alt capitol? woau!!! ce de pagini curg. si asta este foarte bine. pupici.
  •  
    • 793 mesaje
    21 Dec 2006, 14:30
    0 0
    noi continuam cu marul, apoi ii voi da morcov si telina (indicatiile pediatrei), intre timp vom face 4 luni si voi incepe si cu supa.marul il mananca, dar nu citesc pe fata lui tare mare placere, oricum la masa de 9-10 ii e foame si ca un adevarat barbat mananca
  •  
    • 1272 mesaje
    21 Dec 2006, 20:17
    0 0
    sanziana, flacaul tau are deja 4 luni? :o
    nu-mi vine sa cred! e baiat mare! Doamne ce trece timpul!!!!
  •  
    • 225 mesaje
    22 Dec 2006, 09:41
    0 0
    fetele, am si eu o veste trista pt mine inainte de Craciun: la primele analize pe care le-am facut a reiesit ca sunt infectata cu un virus - toxoplasmoza. Stiti ceva de acest lucru?

Exista si tratamente naturiste pt asta?

Am inceput un tratament dat de doctorita, dar voi face orice posibil ca sa fie bine...
  •  
    • 1198 mesaje
    22 Dec 2006, 10:30
    0 0
    Neata!

Miha, e adevarat ca nu ai vesti prea bune . Uite am gasit un articol pe

http://www.eva.ro/sanatate/articol335.html

elimina spatiile daca trebuie.

Multa sanatate!
  •  
    • 4487 mesaje
    22 Dec 2006, 10:34
    0 0
    In primul rand spun LA MULTI ANI ALISSYA!!!!!! multa sanatate, fericire, iubire, implinirea dorintelor, Craciun Fericit, un an mai bun decat cel care va trece. Sa te bucuri de David si sa fiti fericiti.
    Al doilea rand. Fetelor, va doresc Craciun Fericit, La Multi Ani, sanatate, fericire, implinirea dorintelor, sa va bucurati de copilasii vostrii, sa fie sanatosi, sa fie ascultatori, cuminti si sa nu va chinuie prea mult.
    Cele care trebuie sa nasca, sa aiba o nastere cat mai usoara si fara probleme. Cele care mai au pana la nastere, sa aiba o sarcina cat mai usoara si sa nasteti fara probleme si usor.
    Mihasol se rezolva si problema ta. Ia medicamentele pe care ti le-a dat doctorul si..vei scapa de ea. Am o prietena care si ei i-a iesit pozitiv analiza asta si a facut tratament. si a scapat. deci nu este fara rezolvare.
    Iti doresc multa sanantate, ca asta este cea mai importanta pentru tine acum si multa grija de tine si de bebe. sa fiti amandoi sanatosi si sa ai o sarcina usoara si cat mai putine probleme.
    diannna, alissya, carme, paula, angelikaebe, cecy, si celelalte fete( nu va suparati ca nu-mi mai aduc aminte de toate fetele) va iubesc, va multumesc ca ati fost langa mine, cu bune si rele. Sa va bucurati de copii vostri, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti cat mai putine probleme de orice fel. Pupicei multi si dulci!!!!!! LA MULTI ANI!!!!!!

P.S. s-ar putea sa mai intru pe net de acasa.
  •  
    • 1198 mesaje
    22 Dec 2006, 10:51
    0 0
    La multi ani, Alyssya!!! Pupici de la noi
  •  
    • 1198 mesaje
    22 Dec 2006, 10:52
    0 0
    Cecs te pupam si noi cu mare drag. Craciun fericit tie si familiei tale
  •  
    • 1272 mesaje
    22 Dec 2006, 11:26
    0 0
    alyssya la multi ani!
    cecs te pupam si noi si i-ti multumim ca ai avut mereu un cuvant bun pentru noi!
    pupici tuturor si sarbatori fericite
  •  
    • 4487 mesaje
    22 Dec 2006, 11:36
    0 0
    rorx, angelikaebe multumesc pentru urari. si ne vom vedea, auzi, cu bine la anul, ca nu scapati asa de usor de mine.
  •  
    • 483 mesaje
    22 Dec 2006, 14:05
    0 0
    La multi ani Alyssya si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi! }{

Cecs merci pt. cuvintele frumoase si sa ne auzim cu bine in Noul An, Sarbatori cu bine alaturi de cei dragi!
  •  
    • 1013 mesaje
    22 Dec 2006, 16:22
    0 0
    miha,iubita,inseamna ca ambele valori la toxoplasmoza sunt negative? eu nu-mi gasesc acum analizele,dar stiu ca una din valori imi era cu mult peste limita normala ,dar ambele imi erau pozitive.am avut pisica de cand ma stiu si mi-a spus ca am fost infectata cu virusul si ca acum sunt imuna la el.
    dr tau ce a zis de rezultatul analizelor? ti-a recomandat ceva?
    si eu am trecut prin mom de groaza cand mi-am vazut rezultatul analizelor si te inteleg perfect.
    cu mult drag,
  •  
    • 856 mesaje
    23 Dec 2006, 09:52
    0 0
    lumina in suflete si in casele tuturor.
    multa sanatate si craciun fericit alaturi de cei dragi.
  •  
    • 1198 mesaje
    23 Dec 2006, 22:40
    0 0
    CRACIUN FERICIT!!! Numai bucurii si sanatate!

Va pup pe toate cu mare drag
  •  
    • 483 mesaje
    24 Dec 2006, 09:22
    0 0
    CRACIUN CU BINE tuturor burticilor, mamicilor si nu in ultimul rand bebeilor!
  •  
    • 194 mesaje
    24 Dec 2006, 13:49
    0 0
    Burtici si mamici!

Sarbatorile de Craciun si de Anul Nou sa va aduca -voua si celor dragi voua- multa bucurie si liniste in suflet, sanatate, dragoste, implinire si mult, mult noroc! Gravidutzelor, sa ne ajute bunul Dumnezeu sa avem parte de o nastere usoara si de bebei sanatosi si frumosi! La multi ani!

Va pup cu mult drag, Simmy (in saptamana 39)
  •  
    • 483 mesaje
    24 Dec 2006, 19:12
    0 0
    Simmy din moment in moment trebuie sa vina bebele Nastere usoara si sa auzim numai de bine!
  •  
    • 48 mesaje
    26 Dec 2006, 10:25
    0 0
    Sa stii ca sint o EVA si vorbesc in cunostinta de cauza. Eu am avut, insarcinata fiind, valorile la toxoplasmoza, foarte, foarte mari. Dupa un tratament soc cu Rovamicina mi/au iesit analizele excelente. Bineinteles, ca a urmat alte teste,iar, la 6 luni, un ecograf 4D. Daca era ceva in neregula imi faceau microcezariana. Sarcina mea era in 3 luni cind mi/am descoperit toxoplasmoza.Si nu am avut pisici, papagali sau alte animale, ca nu/mi plac. Copilul, Tudor, are deja 4 ani, problema a fost ca la nastere a avut 2 kilograme si am stat in spital 1 luna pina si/a revenit. Si vreau sa/ti spun ca este sanatos, nu am avut nici o problema cu el, doar ca nu doarme si nu maninca cum as vrea eu. Este foarte energic si nu ne lasa deloc in pace. Asa ca nu/ti fa griji, medicul tau stie ce/ti trebuie. Curaj.
  •  
    • 793 mesaje
    26 Dec 2006, 12:08
    0 0
    Craciun fericit!
    Sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori toate evele, mamici, gravidute si bebelusi alaturi de toti cei dragi voua!
    va imbratisam cu tot dragul!