un sfat,va rog!

•  
    • 3 mesaje
    21 Dec 2006, 08:16
    0 0
    'Neatza ,Evelor!Din pacate debutez pe acest site cu o problema,de aceea va cer voua sfatul,astea mai cu experienta.
    Care e problema mea?Aseara am facut dragoste cu prietenul meu dar s-a rupt prezervativul,iar cand ne-am dat seama era prea tarziu,el ejaculand in mine.Stiu ca totul s-ar fi rezolvat daca as fi luat pilula de a doua zi,dar m-am gandit sa n-o mai iau deoarece am mai luat-o de 3 ori anul asta.Si inca un motiv pt care nu am mai luat pastila a fost acela ca eram in a 3a zi dupa ciclu(imi venise pe 13 dec.m-a tinut pana pe 17,iar pe 20 dec s-a intamplat chestia asta).
    Acuma nu stiu ce sa fac.Teoretic nu prea ar fi sanse sa raman insarcinata,dar sunt totusi si cateva riscuri.Inca mai am timp sa iau pastila,dar mi-e teama sa nu aiba alte efecte secundare.Intuitia mea imi spune ca nu e nici o problema,insa nu stiu cum sa fac...De aceea va rog,dati-mi un sfat ceva..Poate ati mai trecut prin asta...
    Pupicei & multumesc
  •  
    • 22 mesaje
    21 Dec 2006, 12:16
    0 0
    Daca ai mai luat pastila de 3 ori anul asta parerea mea este sa nu o mai iei iar pt. ca te poti expune unor mari riscuri.Pastila asta nu se ia decat in situatii de maxima urgenta.
    Trebuia sa fii mai precauta sa nu mai ajungi in aceeasi situatie,ai fi putut sa iei niste anticonceptionale,astfel ai putea sta fara grija la fiecare contact sexual.
    Nu e indicat sa iei pastila aia tot timpul pt ca iti poate deregla organismul in asa fel incat sa fii de nerecunoscut.Du-te si cere si sfatul unui medic,oricum acea pastila se ia cel mult de 2 ori pe an,deci tu ai depasit deja limita admisa.Poti sa faci si un test de sarcina peste vreo doua saptamani ca sa fii sigura daca ai ramas sau nu insarcinata.
    Ai mare grija pe viitor!!!
  •  
    • 686 mesaje
    21 Dec 2006, 13:00
    0 0
    Eu stiu ca mai mult de o data pe an nu se pastila, e f periculoasa pt organism, ti-l da peste cap. Ai grija data viitoare mai bine foloseste durex sunt mai rezistente.
  •  
    • 3 mesaje
    21 Dec 2006, 13:49
    0 0
    multumesc pt raspunsuri fetelor!Incep sa ma gandesc serios sa ma dau pe antibebe k vad k prea multe accidente s-au intamplat anul asta..