menstruatie intarziata

•  
    • 297 mesaje
    20 Dec 2006, 11:32
    0 0
    buna evelor. ajutatima si pe mine, ultima oara mi-a venit ciclu pe 11 octombrie si nici pana azi 20 decembrie nu a mai venit eu am ciclu neregulat, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negativ si nici simptome de sarcina nu am acum de vreo 2 saptamani ma dor si sani ce credeti sunt insarcinata sau nu??? astept raspuns merci
  •  
    • 686 mesaje
    20 Dec 2006, 11:40
    0 0
    Daca ai ciclu neregulat si ai facut pana acum 5 teste si toate au iesit negativ nu cred ca esti. Stai linistita pt ca si de la stresul asta pe care il ai ca nu-ti vine s-ar putea sa intarzie.
  •  
    • 297 mesaje
    20 Dec 2006, 12:31
    0 0
    merci mult
  •  
    • 700 mesaje
    20 Dec 2006, 12:35
    0 0
    Am o prietena in aceeasi situatie cu tine,a avut menstruatie ultima data in luna octobmbrie,iar de atunci nimic,a facut doua teste de sarcina care au iesit negativ,ea spune ca a avut contact sexual ultima data in luna septembrie la inceput si a avut menstruatie in luna respectiva,eu nu cred ca este insarcinata,voi ce parere aveti?
  •  
    • 230 mesaje
    20 Dec 2006, 13:21
    0 0
    si eu sunt cam in aceeasi situatie, trebuia sa-mi vina pe 20 nov. si nimic... eu am luat postinor,cred ca si de la el intarzie.am facut 2 teste de curand si sunt negative dar nu ma pot abtine sa nu ma stresez totusi ...
  •  
    • 1198 mesaje
    20 Dec 2006, 13:34
    0 0
    Fetelor, nu va jucati si mergeti la dr. Nu spun ca e sarcina, dar poate fi o raceala la burta mai uratasau alte complicatii. Cel mai bun lucru care l-ati putea face ar fi sa mergeti la dr. E important sa fiti sanatoase, mai ales daca va doriti mai tarziu copii.

Multa sanatate!
  •  
    • 97 mesaje
    20 Dec 2006, 15:39
    0 0
    Am patit si eu asa ceva in septembrie cand mi-a intarziat cicluc 11 zile si lunile urmatoare nu mai venit deloc.Atunci m-am decis sa iau pastile ca sa ma reglez, intr-e timp la un control am aflat ca am in ovarul drept un chist de 2 cm.Am citit despre ele si orice femeie poate avea asa ceva la orice varsta, chiar si la 18 ani.In general se resorb singure de la sine sau cu ajutorul pastilelor, nu este absolut nimic grav ci doar niste dereglari hormonale
  •  
    • 297 mesaje
    20 Dec 2006, 16:08
    0 0
    va multumesc mult cred ca o sa ma duc la doctor cat de curand
  •  
    • 230 mesaje
    20 Dec 2006, 21:36
    0 0
    ai dreptate, rorox. intentionez sa ma duc dupa sarbatori, doctorita mea e in vacanta deja, si sunt convinsa ca e din cauza Postinorului. E a doua oara cand iau in 3 ani, si prima oara mi-a intarziat dar mult mai putin.