menstruatie intarziata
-
0 0buna evelor. ajutatima si pe mine, ultima oara mi-a venit ciclu pe 11 octombrie si nici pana azi 20 decembrie nu a mai venit eu am ciclu neregulat, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negativ si nici simptome de sarcina nu am acum de vreo 2 saptamani ma dor si sani ce credeti sunt insarcinata sau nu??? astept raspuns merci
-
Am o prietena in aceeasi situatie cu tine,a avut menstruatie ultima data in luna octobmbrie,iar de atunci nimic,a facut doua teste de sarcina care au iesit negativ,ea spune ca a avut contact sexual ultima data in luna septembrie la inceput si a avut menstruatie in luna respectiva,eu nu cred ca este insarcinata,voi ce parere aveti?
-
Am patit si eu asa ceva in septembrie cand mi-a intarziat cicluc 11 zile si lunile urmatoare nu mai venit deloc.Atunci m-am decis sa iau pastile ca sa ma reglez, intr-e timp la un control am aflat ca am in ovarul drept un chist de 2 cm.Am citit despre ele si orice femeie poate avea asa ceva la orice varsta, chiar si la 18 ani.In general se resorb singure de la sine sau cu ajutorul pastilelor, nu este absolut nimic grav ci doar niste dereglari hormonale