help...!!!
-
0 0De anul trecut incoace am slabit enorm...si de la 50 kg cat aveam la 1,63m, am acum 44 kg fara nici o reteta de slabit...stiu ca m-am consumat enorm in acea perioada dar de vreo 3 luni ma chinui sa pun la loc ce am pierdut...Arat ca un copil pe langa prietenul meu care are 1,90 si 96 kg ,si ma enerveaza ca nu mai am nici un gram de pernute pe soldurile osoase care sunt acum...
mananc regulat ..de 3 ori pe zi,bag in mine kilograme de dulciuri ce ar complexa orice femeie dar tot nu se pune...Acum mai iau si lecitina si vitamine...si inca nu simt nici un efect...
Care stie retete naturale,sau alte metode ...rog sa le comunice...
...pentru ca incep sa am o multime de complexe si se resimt pe toate planurile... -
te urasc!

nu stiu prea multe despre asta pentru ca eu sunt in categoria celor care se tot
chinuie sa slabeasca dar pot sa-mi dau cu parerea din ce am mai auzit si eu...
mai ales ca spui ca ai avut o perioada mai "grea". poate acum, daca te-ai mai
linistit, ai sa incepi sa asimilezi din nou. incearca sa faci miscare - de orice fel-
si sa mananci dupa....Zic sa-ti faci si niste analize pentru ca nu prea este normal
sa slabesti brusc - e drept ca stresul poate avea si acest efect dar, ca sa fii
cu inima impacata fa-ti totusi niste analize. e foarte bine ca iei vitamine, te-ai gandit
sa iei "revital" (parca asa se numeste)? toti prietenii mei care au luat s-au ingrasat
fara drept de apel!
succese! -
xaviana:
Apoi xaviana draga ce vrei tu nu se poate,adica sa si iubesti si sa fii si grasa,ori,ori.
Am glumit,tu ai arderile rapide in organism,ai depus mare efort psihic si intelectual in ultimul an asa cum tu cu gura ta ai spus-o(adica ai scris intr-un mesaj).
Ai nevoie de odihna si de voie buna,imparteti timpul in felul urmator:
-8 ore somn
-8 ore servici
-8 ore program de distractie
Masa:
Cinci mese pe zi.
07.00 Micul dejun
10.00 Supliment
13.00 Prinz
17.00 Ora de ceai
20.00 Masa de seara -
Xavi, cunosc un slabanog notoriu, adica un fratior nesuferit, care baga non stop in el, cate trei feluri la o masa...Si tot slabanog este si nu sufera de nimic...Si surioara lui, pana acum vreo trei ani, tot cam asa era, nu pot spune ca sunt grasa, dar...nu mai am talie...Si eu pun oricum aiurea, adica pe burtica, sani, si sunculite sold. In rest, picioare, funduri si alte chestii, cam tot asa raman...Deci, daca esrti o persoana care slabeste si se ingrasa echilibrat, iti dau o solutie, care nici nu te chinuie, si este si haioasa...O bere pe zi! Si dimineata un graunte de drojdie de bere proaspata. VORBESC SERIOS SI DIN PROPIE EXPERIENTA!
-
Parerea mea este sa nu-ti faci probleme. Si eu am avut o perioada in vara anului trecut: aveam 50 de kg., greutate pe care nu am depasit-o de 10 ani(doar in perioada cat am fost gravida am ajuns la 65kg.). Am avut niste probleme de sanatate, ma simteam tare ametita si anemiata (eu am crezut ca-i de la lipsa de calciu sau fier dar analizele toate au iesit bine). Deci fara sa am ceva grav am slabit pana la 45 de kg. si ma simteam tare rau pentru ca toate hainele stateau pe mine ca pe gard. Dar nu am disperat si incet incet am reusit(in decurs de 5,6 luni) sa ajung la 49 kg., cat am in prezent.
Eu te sfatuiesc sa nu-ti mai faci griji, sa nu mai fii stresata si sa nu mai exagerezi cu mancarea, mai ales cu dulciurile, ca pe urma, doamne fereste, dai in altceva.
Mananca normal, poartate normal si ai sa vezi ca pana la urma vei reveni la greutatea ta normala.
Multa sanatate! -
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.De 2 ani lucrez si acum sunt in pragul licentei.Poate pare paradoxal dar,atata timp cat m-a stresat problema ingrasarii nu am pus nici un gram pe mine.Rezolvarea a venit de la NESIMTIRE si pilule antistress.De cand nu m-am mai gandit la kg pierdute am pus pe mine 1.5 kg.Icearca sa mananci de placere si nu pt a te ingrasa,savureaza alimentele acompaniata de o muzica placuta,nu te mai gandi la lucruri neplacute,fii fericita ca existi si bucura-i pe ceilalti cu prezenta ta.Orice am face avem un destin,accepta-l si accepta-te asa cum esti,nu-i lasa pe altii sa te influenteze si nu te baga cu forta in viata altora.Traieste clipa.Cu drag,marta
-
Te urasc...........cand sunt stresata manac, cand sunt relaxata mananc, tot timpul mananc dar se cunoaste din ce in ce mai mult.
Ce pot sa-ti zic..nu-ti face probleme grasime se pune fara sa-ti dai seama asa ca nu intra in panica. Eu am fost slaba mult timp si mancam orice si oricat....si acum mi-am pastrat acelasi haios obicei numai ca de la o vreme ...da ce sa mai zic mai am putin si deskid poarta mare sa intru in casa....Am slabit candva foarte mult pentru ca aveam probleme si cativa ani...vreo 4-5 nu am mai pus un gram....dar mi-am revenit