detoxifierea organismului

•  
    • 125 mesaje
    18 Dec 2006, 09:23
    0 0
    bunaa eu sunt noua pe aici. si ma intrebam oare stie cineva ceva despre detoxifierea organismului?pt ca e foarte importanta cel putin eu asa consider astept pareri pup.
  •  
    • 306 mesaje
    18 Dec 2006, 12:37
    0 0
    Am citit undeva ca se face 3 zile in care se consuma multe lichide, fructe si legume. Atat fara carne, lapte oua.
  •  
    • 765 mesaje
    18 Dec 2006, 18:26
    0 0
    sunt metode si metode pentru detofiere. Plecand de la ceaiuri si tincturi pana la programe complete de detofiere in care se folosesc anumite produse.
    Nu stiu care este cea mai buna .... am incercat si eu unele, si am unele pe care trebuie sa le incerc dar nu stiu cand... Ca pentru unele este nevoie si de timp.
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Dec 2006, 18:54
    0 0
    post negru o zi pe saptamana!
  •  
    • 481 mesaje
    18 Dec 2006, 20:42
    0 0
    depinde de organism; daca nu poti post negru, o zi numaicu lichide(zeama de supa, sucuri naturale), o data pe saptamana sau la 2/3 saptamani, in functie de cum rezisti
  •  
    • 183 mesaje
    19 Dec 2006, 09:31
    0 0
    Am avut si eu probleme, dupa o perioada stresanta, stropita din plin cu pepsi in loc de apa, alte chestii care s-au vazut pe tenul meu, am fost la plafar si mi-am luat ceai detoxifiant de la Favisan(mi-a placut f mult, chiar m-a ajutat), ceai verde capsule si multe fructe, legume lichide multe si am adaugat si niste sala(n-are legatura) dar acum ma simt mult m bine, m relaxata, mai sanatoasa.
  •  
    • 1005 mesaje
    19 Dec 2006, 13:35
    0 0
    O alta metoda de detoxifiere pe langa fructe si legume este argila , se bea dimineata pe stomacul gol apa argiloasa care a stat toata noaptea sa se depuna , cura dureaza aproximativ 21 zile , instructiuni sr gasesc si pe cutie ,,Argila , supliment nutritiv'' de la Favisan