DA CE MA DOARE CAND FAC DRAGOSTE CU SOTU

•  
    • 4 mesaje
    31 Iul 2003, 20:29
    0 0
    Am 20 de ani , m-am casatorit de curand , dar dragoste cu sotul meu facem inca de acum 2 ani.
    Cand facem dragoste ma doare, dar nu tot timpul ,si nu simt tot timpul aceeasi placere.
    Cu toate ca se poarta cu mine foarte atent , face totul cum vreau eu tot ma doare.
    va rog ajutati-ma daca stie cineva ceva , are rabdare cu mine dar nu se mai poate asa.
    El face totul pentru a fi cat mai fericita iar eu cateodata sunt practic ca o prietena pentru el si nu ca o sotie.
  •  
    • 1 mesaje
    31 Iul 2003, 22:51
    0 0
    Nu sint casatorita dar am vreo 29 ani.S-ar putea sa ai o anexita si de aceea ai dureri in timpul actului sexual.Anexita se trateaza-cam greu- dar trebuie sa mergi neaparat la medic.Bafta
  •  
    • 562 mesaje
    1 Aug 2003, 12:08
    0 0
    Acum cativa ani si eu am patit acelasi lucru. Daca vrei un sfat, mergi neeaparat la medic. Situatia poate fi grava.La mine a fost un chist ovarian de care am scapat ca prin minune, fara operatie.Nu cred ca durerea ta are vreao legatura cu raceala. Daca vrei iti pot recomanda o doctorita super. Multa sanatate!!!!
  •  
    • 1744 mesaje
    16 Aug 2003, 15:38
    0 0
    Actul sexual mai poate fi dureros daca nu esti destul de lubrefiata si asta ar fi cel mai fericit caz!Mergi la doctor!Daca nu e nici o problema , atunci ar trebui ca sotul tau sa prelungeasca preludiul.
    Multa sanatate!
  •  
    • 247 mesaje
    17 Aug 2003, 15:05
    0 0
    Daca zici ca nu te doare tot timpul si ca nu ai mereu aceeasi placere, cred ca nu e vorba de nimic serios.E ceva absolut normal sa nu avem chef de sex uneori si totusi sa-l facem (de dragul partenerului, din lenea de a ne impotrivi insistentelor sale sau de a gasi o explicatie pentru lipsa de chef pe care nici fata de noi insine nu ne-o putem explica)si atunci sa nu ne priasca.In acest caz, durerea poate fi datorata lubrifierii insuficiente.
    Ar fi bine sa folosesti un lubrifiant(se gasesc in farmacii)dar si mai bine ar fi sa te vada un ginecolog, ca stii cum se zice, paza buna trece primejdia rea.
  •  
    • 150 mesaje
    19 Aug 2003, 14:05
    0 0
    si eu sunt de parere ca ar trebui sa consulti un ginecolog...poti avea chiar o micoza..
  •  
    • 15 mesaje
    4 Sep 2003, 00:55
    0 0
    du-te la ginecolog, e cel mai bine
    CRIPIS , recomanda-ne acea doctorita f buna avem nevoie
  •  
    • 562 mesaje
    4 Sep 2003, 12:23
    0 0
    Doctora se numeste Girloteanu si lucreaza la policlinica Titan si spitalul Caritas. Nr de tel.0722766104.Ideal ar fi sa va recomanda cineva daca doriti o consultatie, dar nu cred ca este o problema daca mergeti fara recomandare.Oricum eu am avut ceve probleme pe care mi le-a rezolvat, si nu numai eu dar si prietenele mele care au facut chiar operatii si sunt foarte multumite de rezultat.O cunosc de multi ani si nu m-a dezamagit. Cat priveste problema evei noastre sunt convinsa ca nu are legatura cu cheful de sex sau lipsa preludiului..e.t.c Problema ta este un chist, un fibron sau o rana netratata. Nu vreau sa te sperii dar am experienta in asa ceva.Aceleasi simptome le-am avut si eu acum cativa ani si nu era deloc vorba de ce spun Evele.Era vorba de un chist mare cat un cap de copil, eu il simteam si cand mergeam ce sa mai zic desex... Daca te tratezi nu are de ce sa-ti fie teama. Ai incredere, mergi la medic si spune-ne ca ai rezolvat. Sanatate tuturor Evelor.
  •  
    • 13 mesaje
    13 Oct 2004, 04:03
    0 0
    du-te la un ginecolog
  •  
    • 2198 mesaje
    13 Oct 2004, 10:49
    0 0
    In cel mai bun caz explicatia ar fi ca nu esti destul de lubrifiata sau ..o are prea mare ...
    Daca nu , exista posibilitate unor probleme ginecologice .Cele mai raspandite ar fi ranile de pe colul uterin, dar ar putea fi si un chistulet .Cel mai bine ar fi sa-ti faci o programare la doctor .Si nu amana - problemele pot deveni grave !
  •  
    • 299 mesaje
    13 Oct 2004, 13:34
    0 0
    Si eu am avut probleme cu dureri destul de mari cand faceam dragoste pt ca aveam un polip in capatul vaginului.
    Am fost la medic si mi-a recomandat: tratament cu anticonceptionale sau chiuretaj sau un copil (pt ca la nastere, copilul rupe toate membranele din zona respectiva si apoi ele se vor reface).
    Intamplarea face ca m-am tratat facand un copil si intr-adevar acum nu ma mai doare nimic.
  •  
    • 457 mesaje
    13 Oct 2004, 13:49
    0 0
    Ca sa elimini orice intrebare legata de problema ta, cel mai bine e sa mergi la medic. Si eu am avut mari probleme la fel cum spui tu dureri la contact mai mult de atat parca eram infundata nici nu stiu cum sa-ti explic, dureri ingrozitoare apoi au inceput sangerarile abundente, de placere nici nu mai putea fi vorba si cand am ajuns la medic deja era prea tarziu aveam un chist care nu s-a mai putut trata, am scapat de el prin operatie. Neglijenta si faptul ca nu m-am dus la timp au facut ca eu sa nu mai pot face copii.
    Iti doresc multa sanatate!
  •  
    • 609 mesaje
    13 Oct 2004, 15:33
    0 0
    Fetelor, daca tot suntem la subiectul asta, am si eu o intrebare:exista femei care au vaginul mai larg sau mai ingust?
  •  
    • 3526 mesaje
    13 Oct 2004, 15:44
    0 0

mey, io ma gandesc ca de atunci s-o fi rezolvat ceva....... maman!!!!
  •  
    • 3526 mesaje
    13 Oct 2004, 15:49
    0 0
    wow, si mai adanci exista!!!
    serios...
  •  
    • 2198 mesaje
    13 Oct 2004, 15:51
    0 0
    Carrie , jur ca daca nu scriai acum , nici nu observam ca subiectul e de anul trecut ...Ce idioata sunt ...Ia uite cum ma apucai io de dat sfaturi uneia pe care o durea ceva anul trecut ....
  •  
    • 609 mesaje
    13 Oct 2004, 15:54
    0 0
    Carrie, esti rea!Eu chiar am vorbit serios.
    Cand ai spus ca exista si mai adanci, nu cumva te-ai gandit la cei 25 de cm???Ehe, vrabia malai viseaza si nebunul balamuc!
  •  
    • 3526 mesaje
    13 Oct 2004, 16:19
    0 0
    Alino, eu am vb serios... ia intereseaza-te... si de aia 25 nu is eu responsabila... si nici doritoare

Maddy, zau am ras de nu am mai putut. Nu iti pot relata aici ce mi-a dat prin cap... te pup
  •  
    • 1248 mesaje
    14 Oct 2004, 09:52
    0 0
    Alina25 , cand vrei sa scrii ceva , incearca sa vezi daca are si o logica ce vrei sa scrii. Si incearca sa iti notezi undeva(ca vad ca nu iti poti aduce aminte)cine si ce a spus.
    Si nu vad care iti este problema cu 25 . Ai mai sarit o data in sus.
    Nu are legatura cu nickul tau , este o simpla gluma care nu ti s-a adresat niciodata tie in mod direct.
    Aceasta gluma am facut-o doar la adresa mea , nu la adresa altei eve .
    Asa ca nu mai fii asa sensibila te rog frumos. La intrebari fiecare raspunde cum se pricepe sau cum vrea .
    Iar la intrebarea ta de mai sus nu stiu ce raspuns ti se putea da .
  •  
    • 609 mesaje
    14 Oct 2004, 12:23
    0 0
    Draga mea Frumusica te-ai enervat degeaba.Eu nu m-am referit la nici o eva cand am spus de cei 25 de cm si nici nu am crezut ca se refera la nick-ul meu.Apropos, nu eu am fost cea care credea ca se refera la nick-ul ei, ci alta eva, si altadata noteaza-ti undeva ca sa nu mai uiti cine la cine se refera ca vad ca tare te intereseaza acest aspect.Iar ce i-am scris lui carrie a fost o gluma,pe care nu cred ca a deranjat-o atat de tare ca pe tine care practic te-ai bagat si tu in discutie.Nu e vina mea ca tu te simti cu musca pe caciula pt cei 25 de cm.Nu am intrat pe Eva.ro pt a asculta jignirile tale sau a altora( nu sunt atat de haioasa sa-mi notez discutiile).Eu am pus o intrebare (poate putin deplasata) dar asta nu e un motiv pt a-mi aduce jigniri, cine vrea raspunde iar cine nu vrea nu.