spasme

•  
    • 130 mesaje
    17 Dec 2006, 18:48
    0 0
    buna seara!
    am de mai bine de un an niste stari care ma ingrijoreaza tot mai mult.
    cred ca am mai postat despre acest lucru, imi cer iertare ca revin , dar vreau sa ma ajutati cumva chiar si cu o parere si conteaza pentru mine..
    despre ce este vorba:cand stau intinsa in pat( privesc la tv. sau incerc sa adorm)am momente in care percep zgomotul intr-un mod foarte ciudat, imi vibreaza in timpan f. puternic si se transmite acest spasm in ceafa , gat,inima , stomac
    simt ca ma blochez, ca am o presiune in cap care ma sperie de moarte
    de asemeni imi simt ceafa incordata si am si furnicaturi in muschi, buze...
    am mers la orl si au dat din umeri spunandu-mi ca poate e pe fond nervos
    cu calciu stau relativ bine in sensul ca e la limita inferioara , la fel si magneziu
    in rest sunt bine fara alte probleme deosebite
    daca cineva dintre voi a trecut prin astfel de stari mi-as dori sa-mi spuna si mie ce este si ce-i de facut
    va rog sa ma credeti ca ma ingrijoreaza foarte mult , mi-e teama sa nu fac vreo pareza.. doamne fereste!...
  •  
    • 599 mesaje
    17 Dec 2006, 19:34
    0 0
    cati ani ai? eu cred ca ai lipsa de calciu si magneziu, fa o perioada injectabil. si incearca sa nu mai fi atat de stresata, poate si din cauza asta ai pb. incearca sa renunti la cafea, cola si orice fel de excitante. odihneste-te bine, iesi la aer, plimbate-te si nu ar strica sa faci 15 sedinte de reflexoterapie, te va ajuta enorm, dar trebuie sa mergi la cineva priceput.
  •  
    • 510 mesaje
    17 Dec 2006, 19:43
    0 0
    incearca totusi sa ceri si parerea unui medic neurolog.......ar trebui sa scoti din vedere o scleroza multipla(nu trebuie sa te sperii),dar cred ca e cel mai bine....de multe ori,simptomele scerozei multiple sunt confundate cfu cele ale spasmofiliei....dar cu tratament adecvat,e ok.....
  •  
    • 765 mesaje
    17 Dec 2006, 20:08
    0 0
    ai un mesaj privat

Eu zic ca ceva a facut sa ai acele manifestari pe sistem nervos (daca nu-i o bola bine definita).
    Trebuie sa vezi ce sta la baza acestei stari.
    Este bine sa faci si un control parazitar pentru ca si parazitii pot da tulburari pe sistem nervos.

Mult succes
  •  
    • 130 mesaje
    17 Dec 2006, 20:48
    0 0
    mi-am facut un set complet de analize si in cea mai mare parte sunt ok, glicemia e un pic mai mare dar nu depaseste limita maxima
  •  
    • 130 mesaje
    17 Dec 2006, 20:48
    0 0
    mi-am facut un set complet de analize si in cea mai mare parte sunt ok, glicemia e un pic mai mare dar nu depaseste limita maxima
  •  
    • 354 mesaje
    17 Dec 2006, 21:43
    0 0
    Am mai citit la un topic aberatia cu scleroza in placi.In nici un caz nu are legatura cu simptomele spasmofiliei.Cred ca ar trebui sa te mai documentezi putin,nu de alta dar am un prieten apropiat care sufera de scleroza in placi.
  •  
    • 162 mesaje
    17 Dec 2006, 22:58
    0 0
    Legi aceste stari de anumite ganduri sau o anumita dispozitie psihica?
    Poate fi o manifestare de anxietate sau ceva de genul...
    Daca ai merge la un psihiatru doar sa vezi ce spune, nu neaparat sa iei si medicamentele daca cumva iti prescrie.