spasme
-
0 0buna seara!
am de mai bine de un an niste stari care ma ingrijoreaza tot mai mult.
cred ca am mai postat despre acest lucru, imi cer iertare ca revin , dar vreau sa ma ajutati cumva chiar si cu o parere si conteaza pentru mine..
despre ce este vorba:cand stau intinsa in pat( privesc la tv. sau incerc sa adorm)am momente in care percep zgomotul intr-un mod foarte ciudat, imi vibreaza in timpan f. puternic si se transmite acest spasm in ceafa , gat,inima , stomac
simt ca ma blochez, ca am o presiune in cap care ma sperie de moarte
de asemeni imi simt ceafa incordata si am si furnicaturi in muschi, buze...
am mers la orl si au dat din umeri spunandu-mi ca poate e pe fond nervos
cu calciu stau relativ bine in sensul ca e la limita inferioara , la fel si magneziu
in rest sunt bine fara alte probleme deosebite
daca cineva dintre voi a trecut prin astfel de stari mi-as dori sa-mi spuna si mie ce este si ce-i de facut
va rog sa ma credeti ca ma ingrijoreaza foarte mult , mi-e teama sa nu fac vreo pareza.. doamne fereste!... -
cati ani ai? eu cred ca ai lipsa de calciu si magneziu, fa o perioada injectabil. si incearca sa nu mai fi atat de stresata, poate si din cauza asta ai pb. incearca sa renunti la cafea, cola si orice fel de excitante. odihneste-te bine, iesi la aer, plimbate-te si nu ar strica sa faci 15 sedinte de reflexoterapie, te va ajuta enorm, dar trebuie sa mergi la cineva priceput.