Problema-astept raspuns!!!

•  
    • 8901 mesaje
    16 Dec 2006, 08:57
    0 0
    Prietena mea, a avut saptamana trecuta maseaua umflata rau si a luat amoxicilina vreo 5 zile. Dupa ce a terminat tratamentul si i se desumflase, la 2 zile, i s-a umflat si mai abitir, cu tot cu ochi. Care credeti ca e solutia? Sa ia din nou antibiotice, sa mearga la stomatolog(ii face ceva daca e asa umflata?), sau sa astepte sa se desumfle de la sine?
  •  
    • 354 mesaje
    16 Dec 2006, 09:02
    0 0
    Sa ia iar antibiotic,la stomatolog oricum nu ii face nimic ci ii da tot antibiotic daca are abces.Nu se poate lucra pe o masea cu infectie.mai intai trebuie tratata infectia.Deci sa ia antibiotic.o combinatie buna e ampicilina cu metronidazol pt abcese.(cel putin asta imi dadea mie stomatologul cand faceam abcese si imi mer f.bine pe tratament)
  •  
    • 293 mesaje
    16 Dec 2006, 09:13
    0 0
    Cum adica nu trebuie sa mearga la stomatolog ??? sa se duca cat mai repede la stomatolog, trebuie sa ii taie in absces ca sa se poata scurge puroiul, si o sa ii prescrie si antibiotic. Off ca in Romania stomatologul e vazut numai ca unul care pune plombe sau poduri, si se uita ca e doctor care poate si trata
  •  
    • 8901 mesaje
    16 Dec 2006, 09:17
    0 0
    Tocmai am vorbit cu un stomatolog care mi-a spus ca trebuie mers urgent sa-i scoata puroiul ca e destul de grav daca a recidivat si ca nu mai e timp de asteptat pana luni.
  •  
    • 844 mesaje
    16 Dec 2006, 09:30
    0 0
    adina236 se ia antibiotic si se merge la stomatolog ca sa-ti faca canale prin masea pana la abces pt drenajul puroiului catre exterior(nu doare)...banuiesc ca ai doar radacina sau o parte din masea! Sanatate!
  •  
    • 8901 mesaje
    16 Dec 2006, 10:10
    0 0
    Nicosya, nu e a mea maseaua. Proprietara e fricoasa, mai rau ca un iepure si tre sa duc munca de lamurire cu ea ca nu e bine sa o lase asa.
  •  
    • 844 mesaje
    16 Dec 2006, 10:17
    0 0
    serios ca nu doare chiar daca acele acelea sunt un picut cam lungi dar se va simti bine dupa prima zi...vb dintr-o experienta personala!
  •  
    • 8403 mesaje
    16 Dec 2006, 16:22
    0 0
    e posibil daca a recidivat sa fie si un granulom la baza dintelui-maselei-nu am retinut exact despte ce era vorba.

in acest caz e buna o radiografie dentara.ideea este ca trebuie mers la stomatolog pentru drenaj.si asta cat mai rapid!evident, si tratament cu antibiotice.