Cine stie ?
-
0 0Buna Evelor !
Am si eu o mare rugaminte . cine a fost la un cabinet de planning familial ? Vreau si eu o adresa ! Eventual si un nume , asta ca sa ma duc la sigur . Vreau sa fie cineva care v-a placut cum v-a tratat si o persoana pe care a-ti recomanda-o . Multumesc mult ! -
Salut!Este un cabinet de planing la policlinica Coltea, la ultimul etaj.Eu am fost la doctorita Mihutescu, anul trecut, nu stiu daca mai lucreaza acolo, mai era si profesorul doctor Subtirelu, amandoi erau foarte buni, foarte atenti la toate detaliile, merita sa incerci sa te duci pana acolo.Bafta!
-
Buna!In legatura cu iubitul tau, acum depinde care este problema pentru care te duci , daca vrei sa iei anticonceptionale te poti duce singura,daca vrei sa discuti alte probleme poate este bine sa-l iei cu tine.Parerea mea este ca iubitul trebuie sa-ti fie aproape si la bine si la rau, eu imi iau sotul cu mine cand merg la doctor pentru ca sunt situatii care ne privesc pe amandoi si deci este bine sa-ti fie alaturi, acum depinde de tine cum vrei tu.Referitor la pret, eu nu mai stiu cat am platit dar este bine sa ai bani la tine pentru ca iti poate prescrie vreo reteta si sunt produse care la prepara si acolo, oricum nu erau preturi mari, cel putin pastilele erau mult mai ieftine decat in farmacii.Oricum ia-ti bani la tine pentru orice eventualitate.(nu stiu daca merge cu trimitere de la doctorul de familie ca sa nu platesti nimic, asa merge la cabinetul de ginecologie de la etajul 2,la doctora Oncescu, poate este bine sa mergi la ea si te trimite dansa la planing, incearca este foarte draguta).Bafta!