urgent !!!!!!
-
0 0Buna seara evelor...
Am si eu o mare problema si am nevoie de sfatul vostru.Mama mea este foarte rau.I s-a depistat o chestie neomogena intre san si subrat si i s-a spus ca s-ar putea sa fie cancer.Sunt super speriata si nu stiu ce sa fac. Trebuie sa o vada un dr ginecolog foarte bun.Am incercat sa fac programare la clinicile private mai cunoscute, dar din pacate se pare ca pana la jumatatea lunii ianuarie nu sunt locuri libere.E foarte rea aceasta periaoda...pt ca sunt si sarbatorile.
Mi-a zis cineva ca Dr. Dumitrascu de la clinica Euromed ar fi forte bun.Din cate am inteles el mai lucreaza si la Spitalul Universitar.A auzit cineva de el? Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt disperata. -
multumesc fetelor...pt incurajari.Aveam impresia ca nimeni nu vrea sa-mi raspunda pt ca eu sunt cam noua pe aici si nu am multe prietene.
LA MEDSANA am sunat pt ca stiam si eu un dr bun acolo, dar e liber abia dupa data de 14 ianuarie. Nu pot sa stau in incertitudine pana atunci.Macar un control sa fie efectuat sa aud si parerea uinui alt doctor. PRIMUL MI-A DAT DE INTELES CA E CANCER SI CA TREBUIE OPERAT. Asta se intampla undeva in provincie.Eu una nu am incredere in acesti doctori care din prima iti spun ca trebuie sa te operezi. -
Multumesc evelor...chiar aveam nevoie de voi si de sfaturile vroaste.Mama mea sta in Suceava.SINCERA SA FIU eu nu as vrea sa ajung direct la Fundeni. E un spital care ma deprima mai ales ca acolo vezi toate cazurile de cancer.Eu refuz sa cred ca diagnosticul este cancer si as vrea sa fie consultata de un doctor bun, nu stiu undeva intr-un cabinet particular sau sa merg in spital pe sectia de ginecologie.
-
Multumesc din suflet pt ca sunteti alaturi de mine.Intre timp am aflat si eu mai multe de dr. Dumitrascu. Am reusit cu mari interventii sa ajung sa fac o programare la el. Marti voi merge cu mama mea la el si va voi tine la curent. Chantal merci si daca Doamne Fereste e ceva mai grav si trebuie sa ajung la Fundeni tinem legatura. Sa aveti o zi frumoasa!