HPV+DISPLAZIE MAMARA
-
15 Dec 2006, 16:420 0Fetelor, salvati-ma!
De cativa ani am fost diagnosticata cu HPV.
La momentul respectiv am facut tratament, dar din pacate nu mai stiu cum se numeste medicamentul.
De ceva vreme am fost diagnosticata cu displazie marara. Fac tratament cu Mastodynone picaturi.
Exista vreo legatura intre cele doua?
Si inca ceva: unde pot merge si eu(un medic bun, in bucuresti) pentru a ma trata din nou pentru displazie.
Am inteles ca exista un vaccin acum....
Help -
16 Dec 2006, 12:58Buna Sab, am fost si eu diagnosticata cu HPV si la un moment dat eram suspecta de displazie mamara, am intrebat 3 doctori daca e posibil sa fie vreo legatura intre aceste 2 boli si toti 3 mi-au spus clar "NU!!".
Medicamentul pe care spui ca l-ai luat pentru HPV se numeste cumva ISOPRINOSINE? Daca este vorba despre el eu zic sa nu il iei de capul tau, stiu ca se administreaza in functie de anumiti factori (varsta, tipul afectiunii etc etc), asa ca nu e bine sa risti cine stie ce complicatii, nu te juca cu sistemul tau imunitar pentru ca din cate stiu eu acest medicament pentru asta se prescrie.
Pentru displazia mamara ti-o recomand pe d-na dr. Dinca Gabriela, eu la ea am fost pentru HPV dar am vazut ca jumatate din pacientele din sala de asteptare erau venite pentru tot felul de probleme ale sanului. Din ce am auzit vorbindu-se pe acolo, pot sa-ti spun ca lumea era foarte multumita de ea ca doctor si ca om. Lucreaza la spitalul Polizu, la Medsana si la Centrul de diagnostic si tratament al afectiunilor genito-mamare (str. Ion Campineanu).
Sanatate si ai grija de tine. -
18 Dec 2006, 16:03va rog mult sa imi spuneti ce inseamna "displazie mamara" ca am auzit si eu un doctor ca as putea avea asa ceva dar nu mi-a explicat mai multe!