pompa de vid ptr marit sanii!!!

•  
    • 1 mesaje
    14 Dec 2006, 19:44
    0 0
    Am fost de curand intr-un sex-shop si am vazut acolo o pompa de vid ptr marit sanii. este alcatuita din 2 incinte care se pun pe sani si o pompa mica de vid. Ideea e ca stimuleaza sanii si se maresc. A incercat cineva? a obtinut vreun rezultat? Eu mai am o problema, am sfarcurile ingropate si ma gandesc ca poate in felul asta reusesn sa le scot in afara. Mai aveti alte sfaturi in privinta scoaterii sfarcurilor din interior catre exterior? Multumesc!
    P.S. Pompa e vid costa 140 lei, fiind destul de scumpa m-am gandit sa intreb inainte de a o cumpara degeaba.
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Dec 2006, 21:21
    0 0
    ma intreb care ar putea fi principiul, dar nu reusesc.

deci

in cazul pompei cu vid pt. marit penisul, se intampla urmatorul lucru: pompa forteaza dilatarea corpilor cavernosi, care se umplu cu sange in mod mecanic. cu timpul, corpii cavernosi se pot labartza, in asa fel incat, atunci cand apare starea de excitare, erectia devine mai babana decat era inainte.

acuma, ma gandesc si eu asa, cu capul, ca in cazul sanilor, oricat ai trage de ei, nu poti obtine decat o dilatare a vaselor de sange. eventual, si niste capilare sparte, ceva vergeturi... zic si io, na...
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 23:10
    0 0
    telvanni, ai fost la un medic? Eu stiam ca retragerea sfarcului, poate fi semn de boala. Mergi la un control!
  •  
    • 4 mesaje
    15 Dec 2006, 00:45
    0 0
    Nu i-ti va marii ,sinii nimic ,inafar de silicoane! Sfircurile it-i vor iesi dupa ce faci un bebe.Succes!
  •  
    • 124 mesaje
    15 Dec 2006, 19:32
    0 0
    eu stiu ca-i problema de tiroida treaba cu sfarcurile...cel putin eu unul dintre simptome
  •  
    • 481 mesaje
    16 Dec 2006, 07:45
    0 0
    pompa+vid+sani, doamne!