HELP>>>HELP>>>HELP

•  
    • 21 mesaje
    14 Dec 2006, 00:45
    0 0
    Buna Evelor...Am o verisoara de 19 ani care are o problema. Intamplator a vazut intr-o zi cand a fost la toaleta care are viermisori in scaun. E disperata si nu stie ce sa faca....ce sa ia..unde sa mearga...Eu stiam ca asa ceva apare la copii mici.Ea are 19 ani...HELP PLS
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 02:37
    0 0
    Sa isi faca analizele in primul rand, ca sa stie de care are. Nu este nici un motiv de ingrijorare, 78% din populatia globului este infestat cu cel putin 1 tip de parazit. Na...sa mearga sa-si faca analizele si cu rezultatul sa mearga la medicul de familie, care ii va prescrie tratamentul conform cu rezultatul analizelor. Va lua niste pastile... Va trebui sa faca tratament si familia ei si prietenul ei...si daca petrece mult timp la el acasa, si familia prietenului. Pana ajunge la medic, sa consume usturoi in cantitati uriase. Daca o tine sufletul, sa-si faca un "shake" din usturoi cu lapte. E oribil, dar se vindeca. Multa sanatate ii doresc!
  •  
    • 354 mesaje
    14 Dec 2006, 09:29
    0 0
    Sau sa ia Zentel.sunt pastile specile pt asha ceva.
    sa stea linistita multe lume are asa cev mai ales cele care intra des in contact cu animale care nu sunt deparazitate.
  •  
    • 21 mesaje
    15 Dec 2006, 23:51
    0 0
    Am vorbit azi cu verisoara mea si mi-a zis ca au disparut viermisorii de la sine...Sa mai mearga la doctor???AA...sa nu uit...mi-a zis ca nu se simte prea bine ptr ca e constipata...sa fie din cauza asta???OFFF....
  •  
    • 2825 mesaje
    16 Dec 2006, 01:50
    0 0
    Nu dispar asa usor, doar ca nu mai sunt eliminati.
    Trebuie sa ia toti membri familiei pastile, chiar si tu, daca ai fost la ea in vizita, ti-ai bagat boticul prin vreo ceasca, nu?
    Trebuiesc lenjeriile dezinfectate, de corp si de pat.

Nu cred ca mai trebuiesc analize , de vreme ce stii diagnosticul, dureaza, mai ales acum, de sarbatori, sa se duca la farmacie si sa ceara tratament.

Nu stiu acum, dar pe cand eram eu copila,am fost internata la contagioase cu hepatita a si un etaj intreg era rezervat celor cu viermisori
  •  
    • 354 mesaje
    16 Dec 2006, 09:00
    0 0
    Nu au cum sa dispara de la sine,nu se mai elimina.Sa ia Zentel si vor disparea.
  •  
    • 213 mesaje
    16 Dec 2006, 10:34
    0 0
    Este vorba de oxiur ,un vierme de mici dimensiuni, niciodata nu vor disparea de la sine.Daca are viermi adulti in scaun, inseamna ca are o infestare masiva.
    Varianta romaneasca a lui Zentel este Duador.Zentelul omoara atat larvele cat si parazitii adulti.
    Cel mai bine trebuie sa mearga la doctor si sa faca tratamentul recomandat de el,pt ca uneori se poate intampla sa se reinfesteze si este nevoie de mai multe ture de tratament.
    Se face tratament tuturor membrilor familiei si apropiatilor, chiar daca nu prezinta simptome.
    Lenjeria de corp si pat se fierbe. Unghiile vor fi taiate scurt si sa se spele riguros pe maini dupa fiecare defecare si inainte de masa.
  •  
    • 21 mesaje
    16 Dec 2006, 11:41
    0 0
    OFFF...pare mai grav decat imi imaginam eu...Eu am fost la ea acum 2 zile...E posibil sa am si eu ceva??? Ceilalti din familie nu au nimic...ea are problema asta de 2 saptamani. Daca ia Zentel mai e nevoie sa mearaga la medic???Ce fel de analize sa-si faca??? La sange, la urina....??? AAA... stiti cumva daca nu e bine sa manance ceva in aceasat perioasa...ceva ce ar dauna??? Multumesc mult ptr ajutor...
  •  
    • 354 mesaje
    16 Dec 2006, 11:53
    0 0
    Nu ai de unde sti ca nu ai nimic.Nu e neaparat ca acesti viermisori sa apara in scaun.poti staz bine mersi ani intregi cu ei fara sa stii.
    Proba se ia din scaun,normal se pune o bobitza intr`un flaconas si se duce la laborator pentru examinare.
    Cel mai bine e totusi sa mearga la medic pt ca s-ar putea sa fie nevoie de mai multe ture de tratament pana la disparitia completa a acestora.Oricum nu e nimic grav nu are nevoie de nici un regim special.
  •  
    • 844 mesaje
    16 Dec 2006, 12:03
    0 0
    tocmai de aceea analiza coproparazitologica se repeta (iar cand se recolteaza se ia din mai multe locuri ale aceluiasi scaun) pt ca ei nu apar tot timpul la analiza...depinde de stadiul de dezvoltare in care se afla!!