sfaturi va rog..
-
0 0de cateva zile am dureri in partea dreapta jos.eu presupun ca e ampenticita dar nu sunt sigura.poate ma ajutati voi,evele care au avut dureti de ampeticita.
ce fel de simptome ati avut?ati avut cumva si greturi sau senzatia de lesin?
eu asa am,nu prea ma inteapa ,mai mult ma doare...m-am gandit ca poate ar putea fi si ovarul drept.
si daca ar fi ampenticita ,ce fel de regim sa tin si cat?
multumesc anticipat -
Daca e apendicita ar trebui sa faci febra iar durerea sa se duca spre picior.dar asta poate aparea si la o anexita,deci cel mai sigur fa o ecografie sa vezi ce e cu ovarele si daca e totul in regula ia sange din deget pentru leucocite sa vezi cate sunt si daca se pune problema de apendicita.Se poate da seama si prin palpare ce e .
-
pe mine acum 1 an m-a durut in partra dreapta jos cam 3 zile asa, nu violent o durere difuza aveam. si am mers la medicul de familie m-a palpat si m-a trimis la chirurg sa se uite el ce am sa nu fie cumva apendicita. chirurgul avand mana formata a zis sa stau linistita ca nu am nimic, probabil sunt ovarele. si intr-adevar asta era, aveam un chist pe ovar de 3 cm. deci du-te la medic cel mai bine ca el stie exact ce sa-ti spuna. mai ales daca ai ameteli si stare de voma.