sfaturi va rog..

•  
    • 134 mesaje
    14 Dec 2006, 00:21
    0 0
    de cateva zile am dureri in partea dreapta jos.eu presupun ca e ampenticita dar nu sunt sigura.poate ma ajutati voi,evele care au avut dureti de ampeticita.
    ce fel de simptome ati avut?ati avut cumva si greturi sau senzatia de lesin?

eu asa am,nu prea ma inteapa ,mai mult ma doare...m-am gandit ca poate ar putea fi si ovarul drept.

si daca ar fi ampenticita ,ce fel de regim sa tin si cat?
    multumesc anticipat
  •  
    • 354 mesaje
    14 Dec 2006, 00:50
    0 0
    Daca e apendicita ar trebui sa faci febra iar durerea sa se duca spre picior.dar asta poate aparea si la o anexita,deci cel mai sigur fa o ecografie sa vezi ce e cu ovarele si daca e totul in regula ia sange din deget pentru leucocite sa vezi cate sunt si daca se pune problema de apendicita.Se poate da seama si prin palpare ce e .
  •  
    • 134 mesaje
    14 Dec 2006, 01:18
    0 0
    multumesc mult,dar nu stiu ce e anexita..presupun ca ceva cu ovarele,nu?
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 02:30
    0 0
    In primul rand spune-ne in ce parte te doare. Daca ai facut apendicita, nu mai tii nici un regim, mergi la medic! Poate fi doar o inflamare a apendicelui si s-ar putea sa nu fie obligatorie operatia. Dar daca ai facut apendicita, nu mai sta asa, mergi rapid la un medic!
  •  
    • 134 mesaje
    14 Dec 2006, 18:14
    0 0
    da nu sunt sigura daca e ampendicita...ca am greturi, si m-am programat la doctor dar e destul de tarziu...cred mai mult ca ma problem cu ovarul drept.

tocmai de asta v-am intrebat de simptome,ptr ca nu le stiu.
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 23:17
    0 0
    De la anexita, te dor ovarele de plangi. Nu ai cum sa nu iti dai seama ca ovarele te dor.. Si nu stiu sa fie asociata cu greata... La ce medic te-ai programat?
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 23:19
    0 0
    P.S. - Nu poti sa te imbolnavesti la apendicita. "Apendicita" se numeste boala. Organul bolnav in cazul apendicitei, se cheama "apendice".
    Si se numeste APENDICITA, nu altfel!
  •  
    • 4 mesaje
    15 Dec 2006, 00:49
    0 0
    Da! Ai si greturi,senzatii de voma ,si te doare piciorul drept rau.
  •  
    • 167 mesaje
    15 Dec 2006, 03:36
    0 0
    Fa-ti ceai de frunze de mur, se gaseste la plafar sau chiar in unele farmacii. Este un antiinflamator f.f. bun in cazul ca iti este inflamat apendicele. Sanatate!
  •  
    • 2039 mesaje
    15 Dec 2006, 12:19
    0 0
    Eu zic sa te duci cat mai repede la un control! De peritonita ai auzit? mama unei prietene era sa moara de la o apendicita din cauza ca a tot asteptat sa ii treaca de la sine!
    Nu e de joaca nici cu asta!
    Multa sanatate!
  •  
    • 599 mesaje
    15 Dec 2006, 12:26
    0 0
    pe mine acum 1 an m-a durut in partra dreapta jos cam 3 zile asa, nu violent o durere difuza aveam. si am mers la medicul de familie m-a palpat si m-a trimis la chirurg sa se uite el ce am sa nu fie cumva apendicita. chirurgul avand mana formata a zis sa stau linistita ca nu am nimic, probabil sunt ovarele. si intr-adevar asta era, aveam un chist pe ovar de 3 cm. deci du-te la medic cel mai bine ca el stie exact ce sa-ti spuna. mai ales daca ai ameteli si stare de voma.