va rog ajutati-ma!!!

•  
    • 2 mesaje
    12 Dec 2006, 18:15
    0 0
    Va multumesc!
  •  
    • 2 mesaje
    12 Dec 2006, 20:01
    0 0
    multumesc
  •  
    • 119 mesaje
    12 Dec 2006, 20:42
    0 0
    poate daca ai putea fi mai precisa e-ar putea ajuta cineva...mult succes
  •  
    • 13679 mesaje
    12 Dec 2006, 20:45
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 68 mesaje
    12 Dec 2006, 20:57
    0 0
    buna! sper sa-ti fiu de ajutor. eu am avut foliculita iv vara asta. am fost la dermatolog si mi-a prescris:
    -SKINOREN gel tub - extern, de 2 ori/zi;
    -SAPUN DERMATOLOGIC pt. ten acneic-de 2 ori/zi;
    -MIXTURA MENTOLATA 100 ml- de 2 ori/zi.
    Dar... SKINOREN-ul mie nu mi-a fost de folos (si e si f scump), SAPUNNUL DERMATOLOGIC e bun, eu am avut unul f scump (la 2 sute si ceva de mii), MIXTURA MENTOLATA este fff buna si nici nu e scumpa, eu abia am terminat-o, usuca f bine cosurile in general, eu am folosit-o si dupa ce am scapat de foliculita pt. cosuri. Insa, eu chiar atunci cand am avut foliculita am fost in vacanta la mare. Si vreau sa-ti spun ca de la apa din mare mi-a trecut fff repede. eu cred ca asta a fost remediul cel mai eficient: apa de mare!
    Sper ca ti-am fost de ajutor! Toate cele bune!
  •  
    • 8403 mesaje
    12 Dec 2006, 23:18
    0 0
    oxacilina 20 mg la sase ore timp de cinci zile.modalitatea de administrare, e de preferat cea injectabila.mentine o concentratie constanta a antibioticului in sange.

apoi, preventiv, stamicin.sau consum sustinut de iaurt.

intr-o alta varianta, poti opta pentru Polidin injectabil, cate o fiola pe zi timp de zece zile.

si..verifica glicemia
  •  
    13 Dec 2006, 00:08
    0 0
    Buna!
    Eu am probleme mari cu pielea- adica fac foliculita la orice metal, la argint, la curele, la haine sintetice, la epilat etc
    Iti recomand sa aplici betadina si sa stai cate jumatate de ora cu ea. Si sa te mai tamponezi cu un lichid dezinfectant.
    In plus mierea vindeca mult.
    Pana cand o sa ti se vindece oricum dureaza 1-2 sapt.
  •  
    13 Dec 2006, 00:10
    0 0
    si eu ma confrunt si in mom asta cu asa ceva si am luat de la doctor o crema:
    -isotrexim care este cu eritromicina si lotiunea minune"activa " sau asa ceva care vindeca cosurile si punctele negre.
    Tot aici pe forum am aflat de ea.
    Este pe baza de propolis cu plante si costa vreo 30.000ROL. Poti sa o iei de la orice farmacie naturista.
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Dec 2006, 02:02
    2 0
    vaaai, loca_lili n-a aparut ca sa va multumeasca indata ce i-ati raspuns...

tz-tz-tz... ce sa intelegem noi din asta? CE?
  •  
    • 97 mesaje
    13 Dec 2006, 06:16
    2 0
    Cred ca trebuie sa intelegem ca e o lipsa totala de respect din partea ei. Cu mesajele de multumire nu s-a grabit, in schimb s-a grabit sa ne arate ca e suparata ca nu i-am raspuns repede, in timp record.Cred ca a citit toate sfaturile date de fete si gata. pa si pusi.Consider ca atunci cand deschizi un subiect nou pe forum sau pui o intrebare, in primul rand trebuie sa fi rabdator pana iti raspunde cineva si in al doilea rand trebuie sa accepti ca nimeni nu e obligat sa-ti raspunda daca nu stie sau daca nu are chef, aici nu suntem la doctor.Si eu am avut intrebari fara raspuns, dar nicodata nu mi-am ridicat poalele in cap ca nu mi s-a raspuns.