dureri la ciclu
-
0 0Ce medicamenete luati atunci cand aveti dureri.
Luna trecuta am crezut ca mor va spun sincer am avut niste dureri ca abia dupa 2 ore mi-au trecut, am lesinat de durere nu stiu daca ati patit asa ceva. Am mai patit dar cam de 3 4 ori pe an am durerile astea. Sportul intr-adevar a ameliorat durerile nu mai sunt la fel dar luna trecuta iar am avut. Voua in fiecare luna va vine aceiasi cantitate de sange? pt ca la mine nu e asa imi dau seama dupa tampoane.
Ce luati pentru dureri ? la mine se obisnuieste corpul cam la cateva luni trebuie sa schimb medicamentele ca nu mai acelas efect.
De ce atunci cand ma dor mai tare sanii ciclul devine mai dureros si imi curge mai mult sange? -
Eu multa vreme am luat anticonceptionale..De cand nu le mai iau,cand imi vine ciclul,ma rupe de durere..Luna trecuta am avut niste dureri groaznice..Mi a dat sora mea nurofen si mi a pus pe burta o sticla cu apa calda..Mi s a parut cam primitiva metoda insa ea a incercat multe pt ca are probleme mai des.Si a avut rezultat..mi a trecut cam intr o ora..ce bine a fost cand am scapat.
-
Andeeax, am aceeasi problema cu tine. Am incercat sa intrerup anticonceptionalele si am crezut ca mor de durere......Medicii din tara nu mi-au gasit nimic in neregula, asa ca am incercat afara. Mi-au gasit endometrioza, o boala fara leac, dar anticonceptionalele ajuta la ameliorarea durerii, si medicul mi-a spus f clar ca nu trebuie sa le intrerup.
La aceasta boala, celulele moarte pe care normal le eliminam prin mestruatie, nu se elimina, raman lipite pe col, si in interiorul lui. De aici durerile asta ingrozitoare....
Mie ca medicatie mi-a dat supozitoare cu diclofenac.......Asta e tot ce poate ameliora............