dureri la ciclu

•  
    • 686 mesaje
    12 Dec 2006, 00:55
    0 0
    Ce medicamenete luati atunci cand aveti dureri.
    Luna trecuta am crezut ca mor va spun sincer am avut niste dureri ca abia dupa 2 ore mi-au trecut, am lesinat de durere nu stiu daca ati patit asa ceva. Am mai patit dar cam de 3 4 ori pe an am durerile astea. Sportul intr-adevar a ameliorat durerile nu mai sunt la fel dar luna trecuta iar am avut. Voua in fiecare luna va vine aceiasi cantitate de sange? pt ca la mine nu e asa imi dau seama dupa tampoane.
    Ce luati pentru dureri ? la mine se obisnuieste corpul cam la cateva luni trebuie sa schimb medicamentele ca nu mai acelas efect.
    De ce atunci cand ma dor mai tare sanii ciclul devine mai dureros si imi curge mai mult sange?
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Dec 2006, 02:04
    0 0
    Eu multa vreme am luat anticonceptionale..De cand nu le mai iau,cand imi vine ciclul,ma rupe de durere..Luna trecuta am avut niste dureri groaznice..Mi a dat sora mea nurofen si mi a pus pe burta o sticla cu apa calda..Mi s a parut cam primitiva metoda insa ea a incercat multe pt ca are probleme mai des.Si a avut rezultat..mi a trecut cam intr o ora..ce bine a fost cand am scapat.
  •  
    • 1037 mesaje
    12 Dec 2006, 02:42
    0 0
    incearca sa iei evening primrose oil(ulei de primula) si magneziu(300-400 mg/zi).Uleiul de primula iti calmeaza tensiunea de la sani iar magneziul crampele din burtica.
  •  
    • 601 mesaje
    12 Dec 2006, 08:48
    0 0
    Eu ma inteleg f. bine cu Paduden, acela de 300mg. Sau acela de 200mg, 2 capsule.
  •  
    • 247 mesaje
    12 Dec 2006, 08:52
    0 0
    Ma primiti in clubul celor cu dureri la menstra?!Eu iau contraceptive,dar tot am dureri.Am insa si colon iritabil.Iau niste Nurofen si No-spa.Si suport durerea.....asta e...
  •  
    • 132 mesaje
    12 Dec 2006, 09:23
    0 0
    Andeeax, am aceeasi problema cu tine. Am incercat sa intrerup anticonceptionalele si am crezut ca mor de durere......Medicii din tara nu mi-au gasit nimic in neregula, asa ca am incercat afara. Mi-au gasit endometrioza, o boala fara leac, dar anticonceptionalele ajuta la ameliorarea durerii, si medicul mi-a spus f clar ca nu trebuie sa le intrerup.
    La aceasta boala, celulele moarte pe care normal le eliminam prin mestruatie, nu se elimina, raman lipite pe col, si in interiorul lui. De aici durerile asta ingrozitoare....
    Mie ca medicatie mi-a dat supozitoare cu diclofenac.......Asta e tot ce poate ameliora............
  •  
    • 1510 mesaje
    12 Dec 2006, 17:39
    0 0
    fiole de calciu, cate una pe zi cat dureaza ciclul (se iau cu putina apa)
  •  
    • 76 mesaje
    12 Dec 2006, 19:48
    0 0
    nu stiu daca in Romania exista Moment 200,care se gasesc si sub forma de praf in pliculetze8pt ca nu pot sa inghit pastile).eu il folosesc de mai bine de doi ani si organismul inca mai reactioneaza ffff bine.
  •  
    • 8403 mesaje
    12 Dec 2006, 19:58
    0 0
    fa niste antiiflamatorii-tip Movalis timp de 5-10 zile.nu sunt dureroase injectiile.

durerile mari se datoreaza si afectiunilor de origine inflamatorie locale
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Dec 2006, 22:11
    0 0
    laila36 ..eu inainte sa le iau nu aveam dureri deloc.nu stiu ce sa zic..o sa consult un medic cand voi avea ocazia.am fost acum cateva luni si mi a dat niste pastilute,nu mi amintesc bine ce..cred ca no-spa si calciu lactic sa iau in zilele respective.merci