Donna, in-co-lo-na-rea!!!!

•  
    • 8901 mesaje
    11 Dec 2006, 17:56
    0 0
    Am pandit toata ziua azi subiectul mastoza chistica ca asteptam niste raspunsuri de la matale, dar se pare ca nu l-ai mai citit. Asa ca....te implor sa-mi raspunzi, ca nu-mi place deloc tratamentul asta de acum si ma bate gandul sa-l schimb si maine daca ma lamuresc deplin. TE PUPICESC!!!
  •  
    • 8901 mesaje
    12 Dec 2006, 14:30
    0 0
    Donna, unde esti, mama?
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Dec 2006, 16:56
    0 0
    prezent!

gydrelle phyto se cumpara de la farmacie, fara prescriptie medicala (este doar un supliment alimentar, total lipsit de efecte adverse).

costa pana in 500.000 lei cutia, dar ai nevoie de 2 cutii pe luna, pentru ca doza optima este de 2 pastilute pe zi, fara intreruperi.

atat pe cutie, cat si in prospect, scrie ca gydrelle phyto este pentru femeile la menopauza, ceea ce este doar o particica din adevar.

DAR

poti citi prospectul complet aici:
    http://www.pcfarm.ro/produs/1289/GYDRELLE-PHYTO

(daca-ti apar spatii goale in link, scoate-le, altfel nu merge)
  •  
    • 8901 mesaje
    12 Dec 2006, 18:14
    0 0
    Bun....fara intreruperi cat timp?
    Pe mine ma omoara de nervi tratamentele de lunga durata, si speram ca asta sa nu fie asa....fara numar.
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Dec 2006, 18:48
    0 0
    asta e faranumarfaranumarfaranumar...

vreo 2-3 ani, mi-a zis doctoru' adica pana se rezolva complet dezechilibrul hormonal care a produs mastoza.

nu e asa greu, sa stii. eu deja am peste un 1 an cu gydrelle phyto - si eu sunt la fel, mi-e sila sa iau medicamente vreme de perioade lungi, dar asta nu este medicament, este doar un supliment alimentar pe baza de extract de muguri de soia. imi reduce si colesterolul, imi stimuleaza si memoria, imi reduce si sindromul premenstrual... asa ca il iau zilnic, cu drag si spor.
  •  
    • 169 mesaje
    12 Dec 2006, 19:08
    0 0
    o prietena mi-a zis ca i-au crescut sanii de la aceste tablete. e adevarat?
  •  
    • 8901 mesaje
    12 Dec 2006, 19:20
    0 0
    Ei, in cazul asta am dat de draq! Si asa m-a dotat Cel de Sus cu prea mult, acu', daca-mi mai cresc, am sa merg in sani in loc de picioare. Off!!!! Toate-s cu rucu-n sus in lumea asta!!!!
  •  
    • 37 mesaje
    12 Dec 2006, 20:50
    1 0
    Fetelor faceti urm. tratament: luati o foaie de varza -nu radeti,cititi mai deperte!-bateti-o bine pe o bucata dura( de lemn),impaturiti-o frumusel,puneti-o in sutien pe timp de noapte(intre sutien si varza puneti o buc de plastic sa nu udati sutienul), daca stati acasa puneti si ziua. O prietena a scapat de''gogoloi'' dupa 3 saptamani ,pusa varza in fiecare seara! Miroase cam naspa, dar ce aveti de pierdut si mai ieftin de atat...
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Dec 2006, 22:19
    0 0
    nu, nu cresc sanii, desarte sperante pentru cine isi doreste sa fie chiar asa de simplu, regret...

coleen, multam de sfat, chiar o sa incerc, pentru ca am mai auzit despre cat de buna a fost varza in diverse alte boli, unele chiar disperate.
  •  
    • 844 mesaje
    13 Dec 2006, 10:01
    0 0
    oau donna cate proprietati are medicamentul asta..am citi un interviu cu dr Bogdan Cupceanu din Formula As si spune ca e indicat pt toate bolile sanului!!

totusi anticonceptionalele sunt indicate in bolile sanului? am fost la doi ginecologi si ambii mi-au recomandat anticonceptionale...aceiasi compozitie..alt producator!
    GYDRELLE-PHYTO se poate lua impreuna cu antibebe?
  •  
    • 8901 mesaje
    13 Dec 2006, 11:08
    0 0
    Nicosya, medicul meu gine, mi-a interzis sa iau antibebe pt ca am mastoza. Unii spun ca antibebe nu se pupa deloc cu mastoza, asa ca...asculti pe cine vrei.
    Astazi mi-am luat capsule cu soia de la plafar, ceva mai ieftine, insa o sa-mi continui tratamentul cu mastodynon. Sa vedem ce iese, si o sa va anuntz si pe voi. Multa sanatate!!!!
  •  
    • 844 mesaje
    14 Dec 2006, 10:57
    0 0
    adina236 ce fel de pastile ai luat....totusi citesc pe net ca antibebele sunt indicate in mastoza...dar cred ca le intrerup de luna viitoare!
  •  
    • 8901 mesaje
    14 Dec 2006, 11:45
    0 0
    Sunt capsule cu extract de soia de la laboratoarele medica. 2 capsule pe zi, timp de 2 luni.E tot un supliment nutritiv, si are aceleasi indicatii ca si gydrelle phyto. Probabil nu e aceeasi calitate, insa pt ameliorarea mastozei, oricum ar trebui sa avem parte in fiecare zi de soia in alimentatie, asa ca....eu iau cu spor.
    Pretul e in jur de 15 lei