suparatoarea candida

•  
    • 562 mesaje
    29 Iul 2003, 14:09
    0 0
    Salut eve! Cine imi poate spune cum poti scapa de candida? Te vindeci o perioada si reapare. Cum se poate elimina? Stie cineva?
  •  
    • 49 mesaje
    30 Iul 2003, 11:51
    0 0
    Draga mea,
    eu am scapat numai dupa tratament homeopatic, facut citeva luni.Daca te intereseaza amanunte scrie-mi .
  •  
    • 296 mesaje
    30 Iul 2003, 18:03
    0 0
    cristina nita, ai mai spus odata ca ai scapat cu tratament homeopatic, te-am rugat sa ne spui ce ai luat si n-ai mai raspuns;
    oricum, mie mi-a trecut cu ovule Clotrimazol 7 zile dimineata si seara si cit mai multe dusuri locale in cursul zilei; sanatate
  •  
    • 49 mesaje
    31 Iul 2003, 11:32
    0 0
    draga andreea ion,
    ti-am raspuns, te rog verifica!dar mai spun o data!tratamentul homeopatic este individualizat, pentru ca homeopatia considera ca nu exista boala ci bolnavi, fiecare are alte particularitati si reactioneaza altfel la "agresiuni"externe si interne si la remedii.in plus se incearca descoperirea si tratarea cauzei nu numai a simptomelor. de aceea trebuie sa te duci personal la consultatie.prima consultatie costa aprox.350.000,urmatoarele mai putin.tratamentul este ieftin, in jur de 150-200.000 lei, in functie de cite remedii trebuie sa iei si de provenienta acestora (Franta sau Romania).Iata si tel.dr.Steluta Muresan, cea la care m-am dus eu: 0722.350.427.
  •  
    • 27 mesaje
    31 Iul 2003, 11:45
    0 0
    Indiferent ce tratament ai lua daca nu se trateaza partenerul degeaba, infectiile genitale sunt cu circuit inchis. Tratamentul este si local(ovule cu antibiotic, irigatii) dar si intern(pastile).Pastilele trebuie luate la intervale orare fixe si minim 5 zile, dar trebuie sa mergi la medic.
  •  
    • 8 mesaje
    31 Iul 2003, 12:43
    0 0
    De acord cu nineta. Tratamentul l-am urmat in familie (amandoi), dar doctorul mi-a spus ca ea apare si in cazul in care faci un tratament cu antibiotice (pentru orice alceva). Asa ca mi-a recomandat sa evit antibioticele. Si iata ca dupa doi ani doamna candida nu a mai venit in vizita. Nu cunosc tratamentele homeopate, dar cine stie poate ajuta.
    Sanatate
  •  
    • 562 mesaje
    31 Iul 2003, 14:05
    0 0
    Draga cristina_nita, iti multumesc! da, ma intereseaza cu toate ca nu prea stiu ce inseamna acest tratament.Eu am incercat tot felul de tratamente dar fara rezultat.Efectele pozitive ale tratamentelor le-am obtinut pe perioade scurte de timp. La cateva luni imi tot apare si mie si prietenului meu. Am sa sun la nr. de tel care l-ai scris. Multumesc! daca vrei sa-mi dau detalii despre acest tratament te astept. Pa!!
  •  
    • 4 mesaje
    31 Iul 2003, 20:22
    0 0
    DE FAPT EU DOREAM SA INTREB CUM SE MANIFESTA ACEASTA INFECTIE?
    TE ROG DACA VREI AI PUTEA SA-MI RASPUNZI SI MIE.
    SCRIE-MI PE ADRESA zorilicaalina@yahoo.com
    sau
    zorilicaalina@eva.ro
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2003, 01:16
    0 0
    spuneti-mi si mie va rog,cum s emanifesta la barbat aceasta candida?
    Poate sa o aiba fara sa shtie?
    Dupa ce va tratati,mai este necesar sa mergeti la ginecolog sa aflati daca v-a trecut?
    multumesc
  •  
    • 562 mesaje
    1 Aug 2003, 12:25
    0 0
    Boala asta, de fapt nu este o boala ci o ciuperca se manifesta prin mancarimi, lipsa fluiditatii secretiei,iar intr-o stare avansata pot apare si bubite un fel de iritatie pe labii si pe langa. Este foarte neplacut. Daca ai haioasa inspiratie sa faci sex neprotejat in perioada aceasta, partenerul sigur se va molipsi.Ii apar mancarimile si bubite pe penis. Tratamentul se face de amandoi. Noi am fost la mai multi medici care parca s-au vorbit. Pimafucin si clotrimazol, spalaturi cu apa cu bicarbonat. O porcarie. Dispare ptr. trei luni, apare iar.Se pare ca toti avem microbul acesta in organism dar la unii se declanseaza la altii nu. Bafta. Sper sa nu luati asa ceva!! Sanatate fetelor!!
  •  
    • 562 mesaje
    1 Aug 2003, 12:27
    0 0
    Apropo. Nu are nici un rost sa mergi la doctor, parerea mea. O sa iti dai singura seama daca a trecut sau nu. Microbul oricum ramane. Va salut drage eve!!
  •  
    • 27 mesaje
    1 Aug 2003, 13:36
    0 0
    Infectia cu Candida se manifesta printr-o secretie abundenta alba, branzoasa.Candida asociata cu alti microbi da o secretie galbena uneori,alteori cenusiu-verzui. De asta se face secretia vaginala sa se vada clar cu ce infectie ai de a face.La barbat doar in primele stadii se observa(mancarime ca si la femei de altfel,si o secretie dimineata).Si pentru barbat sunt creme externe cu unguente.Iar pentru femei sunt ovule si pastile.
  •  
    • 49 mesaje
    2 Aug 2003, 12:16
    0 0
    Tratamentul homeopatic incepe cu o consultatie foarte amanuntita, in care poti fi intrebata niste chestii care iti pot parea bizare sau fara legatura cu subiectul, de pilda ce preferinte culinare ai, in ce pozitie dormi sau cum ti-a fost copilaria.Prin asta medicul incearca sa-si dea seama ce "tip" esti, homeopatia incadrind bolnavii si afectiunile altfel decit medicina clasica occidentala.Iti vor fi recomandate niste remedii (unul sau mai multe)dupa care, o perioada s-ar putea sa te simti chiar un pic mai rau.Apare o eliminare a toxinelor din organism.E important sa-i spui ca infectia reapare periodic, pt. ca in general remediile nu se repeta, dar in cazuri ca al meu si al tau, rebele la alte tratamente, se poate repeta si remediul.Important e sa respecti periodicitatea si sa le iei asa cum ti se spune.Eu recunosc ca am respectat ordinea si restrictia alimentara, dar am marit un pic doza prescrisa, pt. ca dupa prima consultatie a uitat sa-mi spuna cit inseamna o doza si eu am inghitit tot flaconul, ca la oscillococcinum, remediul pt.stari gripale.Mi-a trecut intr-o zi si m-a tinut fara recidiva un an.Apoi a trebuit schimbat remediul si luat periodic.N-am mai luat un flacon intreg, dar oricum am luat ceva mai mult decit mi-a zis.Dar tu, mai bine fa ce-ti spune ea!Eu sunt doctor si , se stie ca doctorii sunt cei mai dificili pacienti. Exista posibilitatea ca remediul sa nu functioneze "din prima".Nu intra in panica!Mergi din nou la doctor si va descoperi ce-i de facut.Ai incredere!Pe mine m-a ajutat si acum sunt bine!Sanatate maxima!