atac de panica
-
0 0Pe langa manifestarile specifice ale unui atac de panica (palpitatii, tremuraturi, nod in gat)poate creste si tensiunea arteriala?
-
Am fost la psihiatru, mi-a dat sertralina sau cam asa ceva insa nu l-am luat. Are prea multe efecte secundare. Ma tot tratez cu produse naturiste, uneori au efect alteori nu. Am mai luat si ceva xanax cu ameliorare pe moment, dar starile revin mai ales atunci cand te astepti mai putin. La mine aceste atacuri de panica survin din senin, pur si simplu se declanseaza.
-
Si eu faceam des atacuri de panica.Hm, cumplit.Dupa sute de intepaturi in vena(calciu gluconic)am descoperit ceva mai usor, ieftin si bun:calciu lactic.Iau zilnic 2 dim, 2 seara, mai fac si pauze, dar nu prea mari.De 4 ani nu mai stiu ce-i ala atac de panica.Indicatia asta mi-a dat-o un medic mai gatran si uite ca la mine a mers.
-
iei incontinuu calciu fara pauze deloc? si eu iau dar mie medicii mi-au spus ca daca nu iau cu vitamina D se elimina pt ca cu vitamina D se fixeaza, am luat si eu calciu lactic dar il eliminam imediat prin transpiratie, urina etc. mai bine ar fi sa iei cu D, iar pt atacurile de panica eu ma tratez cu homeopate si sunt pe drumul cel bun deja nu mai am frica aceea.