am de ce sa-mi fac griji?
-
11 Dec 2006, 12:500 0buna! sambata seara am facut sex si prezervativul s-a rupt, partenerul meu zice ca nu a ejaculat in mine, iar luni dimineata mi-a venit menstruatia pentru ca trebuia sa vina. Am de ce sa-mi fac probleme?
-
11 Dec 2006, 13:00Pai daca ti-a venit menstruatia...ca trebuia sa vina ...de ce iti mai faci griji?
De vreo boala transmisibila ? De asta DA ,iti poti face probleme ,nu are legatura cu menstruatia. -
11 Dec 2006, 13:10mi s-a intamplat acelasi lucru acum 3 ani. dupa un an de zile am descoperit ca am chlamidya. am folosdit si folosesc intaotdeauna prezervativul, atunci s-a rupt fara sa fie plin. a fost singura data cand s-a intamplat. prietenul meu de atunci era de super incredere, o presoana foarte ingrjita. dar iata ca am patit-o.
fa teste complexe pt BTS! -
11 Dec 2006, 13:10mi s-a intamplat acelasi lucru acum 3 ani. dupa un an de zile am descoperit ca am chlamidya. am folosdit si folosesc intaotdeauna prezervativul, atunci s-a rupt fara sa fie plin. a fost singura data cand s-a intamplat. prietenul meu de atunci era de super incredere, o presoana foarte ingrjita. dar iata ca am patit-o.
fa teste complexe pt BTS!