nu vreau sa mai fumez....
-
0 0...dar mi se pare tare greu,nu pot rezista tentatziei dea reveni la vechiul obicei...cred ca mai mult,in cazul meu,este depedentza psihica..mi-e frica sa raman fara tigari..
-
eu , cand am ramas insarcinata m-am lasat, cu toate ca eram o fumatoare inraita! acum alaptez si nu vreau sa-i fac rau copilului, si asa au trecut 15 luni, de cand nu am mai fumat, dar sincer a-si fuma o tigara, dar copilul e pe primul loc, asa ca...
deci, concluzia e, ca daca vrei sa te lasi te lasi, daca ai o motivatie, te lasi. in primul rand trebuie multa vointa.
bafta! -
Si eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la viciul asta urat mirositor da mi-e frica de ingrasat. Fiecare cu piticul lui!!! Dar nu as vrea sa ajung sa ma las de fumat din cauza unui motiv de sanatate. Ar fi destul de tarziu cred. Si e asa greu sa sterg cu buretele 6 ani de tutungit...Da' tot ma las io...
Am mai incercat o data si a facut ca toti indienii vreo trei zile. -
buna fetelor...toate motivatziile voastre le-am pus si eu pe ''tapet''.sanatatea,tenul[mai ales],mirosul ingrozitor...copiii care tot ma roaga sa renuntz,absolut totul...si totusi inca nu pot renuntza la acest obicei dezgustator.chiar si sotzul meu[care este nefumator] mi-a explicat ca dejeaba pun tot felul de creme pe fatza daca nu vreau sa renuntz la tigari.Sunt constienta de toate aceste lucruri,dar nu pot si-mi este ciuda.
-
M am lasat de fumat dupa 25 de ani si va spun sincer ca , nu e nevoie decat sa vrei!Am 4 ani de cand nu mai fumez si multumesc lui D-zeu ca m-a ajutat. N-am facut nimic decat ca am vrut.Brusc,fara sa mi reduc tigarile,sa mai ....stiu eu ce.Am spus, gata si......gata ! SE POATE, SE POATE !Nici n-am suferit prea mult, astea-s mofturi,daca-ti gasesti o ocupatie....ceva nou !Cand te lasi de fumat, prima senzatie e ca n-ai ce sa faci cu mainile...cauta -ti ceva de facut,dute la sala ,iesi la aer,gasesti tu ceva....!SE POATE! Cine spune ca nu poate,NU VREA sa renunte la fumat , n-are nici o scuza!
-
Nu stiu daca ai fost ironica....Mi-ar parea rau ,ca eu chiar cred ce-ti spun.E(bineanteles)mai usor sa spui vreau dar nu pot , si sa-ti "plangi""de mila la unul si la altul....Si mai ales cand te-apuca cate o mila de tine...Cand ai cancer la o mana....tai mana !Eu chiar iti urez bafta,cu toate ca tu nu de asta ai nevoie ! Tu trebuie sa nu mai fumezi si pentru ceva ce sta in puterea ta, n-ai nevoie de bafta !M-as bucura sa aud ca ai putut,credema nici nu-i greu!
-
Eu nu am vointa,sau cel putin asa cred,nu e reusita mea ca m-am lasat de fumat...e a sufletelului care creste-n mine si care m-a facut la inceput sa nu suport nici macar mirosul de tigare...Apoi,pur si simplu nu am mai avut pofta,iar cand,de curiozitate sa vad cum reactionez cand aprind o tzigare,nu am mai fost in stare nici s-o aprind,m-am inecat ca o incepatoare...Acum respir usor,nu-mi mai miroase gura a canal dimineata cand ma trezesc,pot bea cafeaua fara "insotitori"si-mi doresc ENORM,ca dupa ce termin cu alaptatul(cand va fi asta)sa nu-mi dea ghes necuratul sa ma apuc iar...