nu vreau sa mai fumez....

•  
    rym
    • 61 mesaje
    9 Dec 2006, 21:28
    0 0
    ...dar mi se pare tare greu,nu pot rezista tentatziei dea reveni la vechiul obicei...cred ca mai mult,in cazul meu,este depedentza psihica..mi-e frica sa raman fara tigari..
  •  
    • 4411 mesaje
    9 Dec 2006, 21:50
    0 0
    Ohh..nici eu..si o sa imi stric tenul (obsesia mea cea mai mare),o sa fac ceva la plamani ,fumez f mult..mi e groaza..tot nu le las..poate cand voi face un copil..
  •  
    • 1272 mesaje
    9 Dec 2006, 21:55
    0 0
    eu , cand am ramas insarcinata m-am lasat, cu toate ca eram o fumatoare inraita! acum alaptez si nu vreau sa-i fac rau copilului, si asa au trecut 15 luni, de cand nu am mai fumat, dar sincer a-si fuma o tigara, dar copilul e pe primul loc, asa ca...

deci, concluzia e, ca daca vrei sa te lasi te lasi, daca ai o motivatie, te lasi. in primul rand trebuie multa vointa.

bafta!
  •  
    • 8901 mesaje
    10 Dec 2006, 09:42
    0 0
    Si eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la viciul asta urat mirositor da mi-e frica de ingrasat. Fiecare cu piticul lui!!! Dar nu as vrea sa ajung sa ma las de fumat din cauza unui motiv de sanatate. Ar fi destul de tarziu cred. Si e asa greu sa sterg cu buretele 6 ani de tutungit...Da' tot ma las io...
    Am mai incercat o data si a facut ca toti indienii vreo trei zile.
  •  
    • 4132 mesaje
    10 Dec 2006, 10:01
    0 0
    Si eu vreau sa ma las de fumat ,dar nu stiu unde se gaseste de cumparat VOINTA,voi stiti?
  •  
    • 69 mesaje
    10 Dec 2006, 11:21
    0 0
    cea mai buna metoda este sa te muti la soacra acasa si te lasi de fumat din respect..eu care fumam 1 pachet de tigari pe zi am ajuns sa fumez 1 tigara sau deloc..
  •  
    • 4132 mesaje
    10 Dec 2006, 11:59
    0 0
    nu tine...eu am fumat in prezenta soacrei,nu a comnetat prea mult acest viciu al meu.....cind merg in vizita la ea imi face cafea si imi aduce scrumiera ,cu toate ca la ei in casa nu se fumeaza.
  •  
    • 3158 mesaje
    10 Dec 2006, 12:15
    0 0
    si eu vreu sa renunt,e f greu!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 8901 mesaje
    10 Dec 2006, 17:39
    0 0
    Tina, in fiecare dimineata imi beau cafeaua cu soacra care suporta cu stoicism tutunul meu.So? Alta solutie?
  •  
    rym
    • 61 mesaje
    10 Dec 2006, 19:28
    0 0
    buna fetelor...toate motivatziile voastre le-am pus si eu pe ''tapet''.sanatatea,tenul[mai ales],mirosul ingrozitor...copiii care tot ma roaga sa renuntz,absolut totul...si totusi inca nu pot renuntza la acest obicei dezgustator.chiar si sotzul meu[care este nefumator] mi-a explicat ca dejeaba pun tot felul de creme pe fatza daca nu vreau sa renuntz la tigari.Sunt constienta de toate aceste lucruri,dar nu pot si-mi este ciuda.
  •  
    • 70 mesaje
    11 Dec 2006, 08:42
    0 0
    M am lasat de fumat dupa 25 de ani si va spun sincer ca , nu e nevoie decat sa vrei!Am 4 ani de cand nu mai fumez si multumesc lui D-zeu ca m-a ajutat. N-am facut nimic decat ca am vrut.Brusc,fara sa mi reduc tigarile,sa mai ....stiu eu ce.Am spus, gata si......gata ! SE POATE, SE POATE !Nici n-am suferit prea mult, astea-s mofturi,daca-ti gasesti o ocupatie....ceva nou !Cand te lasi de fumat, prima senzatie e ca n-ai ce sa faci cu mainile...cauta -ti ceva de facut,dute la sala ,iesi la aer,gasesti tu ceva....!SE POATE! Cine spune ca nu poate,NU VREA sa renunte la fumat , n-are nici o scuza!
  •  
    rym
    • 61 mesaje
    11 Dec 2006, 11:17
    0 0
    DANA...acum cred si eu ca se poate,exemplu tau mi-a dat de gandit...cred ca ai dreptate. MERSI mult pentru raspunsul promt.Mi-a facut bine.
  •  
    • 70 mesaje
    11 Dec 2006, 13:00
    0 0
    Nu stiu daca ai fost ironica....Mi-ar parea rau ,ca eu chiar cred ce-ti spun.E(bineanteles)mai usor sa spui vreau dar nu pot , si sa-ti "plangi""de mila la unul si la altul....Si mai ales cand te-apuca cate o mila de tine...Cand ai cancer la o mana....tai mana !Eu chiar iti urez bafta,cu toate ca tu nu de asta ai nevoie ! Tu trebuie sa nu mai fumezi si pentru ceva ce sta in puterea ta, n-ai nevoie de bafta !M-as bucura sa aud ca ai putut,credema nici nu-i greu!
  •  
    rym
    • 61 mesaje
    11 Dec 2006, 16:14
    0 0
    nu sunt ironica,dar sigur ai avut o mare motivatzie...ceva care te-a convins;gata,ajunge!
  •  
    • 169 mesaje
    12 Dec 2006, 01:15
    0 0
    1. trebuie sa va doriti foarte mult sa va opriti..
    2. o data fumati mult, mult de tot, pana vi se face rau, rau, cu ameteli si toate palpitatiile. n-o sa mai vreti dupa aia.....
    3. eu nu m-am ingrasat nici un gram dupa ce m-am lasat, iar tenul mi-a devenit mult mai fresh.
    succes!
  •  
    rym
    • 61 mesaje
    12 Dec 2006, 09:44
    0 0
    Astazi am inceput..dezintoxicarea...DACA voi ati reusit,voi reusi si eu.cred ca pot.multumesc ptr.sfaturi
  •  
    • 615 mesaje
    12 Dec 2006, 12:37
    0 0
    Eu nu am vointa,sau cel putin asa cred,nu e reusita mea ca m-am lasat de fumat...e a sufletelului care creste-n mine si care m-a facut la inceput sa nu suport nici macar mirosul de tigare...Apoi,pur si simplu nu am mai avut pofta,iar cand,de curiozitate sa vad cum reactionez cand aprind o tzigare,nu am mai fost in stare nici s-o aprind,m-am inecat ca o incepatoare...Acum respir usor,nu-mi mai miroase gura a canal dimineata cand ma trezesc,pot bea cafeaua fara "insotitori"si-mi doresc ENORM,ca dupa ce termin cu alaptatul(cand va fi asta)sa nu-mi dea ghes necuratul sa ma apuc iar...
  •  
    • 737 mesaje
    12 Dec 2006, 12:56
    0 0
    trebuie sa imi gasesc si eu o motivatie k nu se mai poate, toate hainele mele put a fum, paru la fel, la scoala in pauza nu fac altceva decat sa fumez, dar nu am un motiv k lumea...