Copilasul meu tuseste :((

•  
    • 68 mesaje
    8 Dec 2006, 13:21
    0 0
    Nu stiu ce sa-i mai fac,tot ce i-a prescris medicul nu i-a ajutat si se chinuie deja de vreo luna cu o tuse destul de urata,iar eu ma simt neputinocioasa.
    As vrea sa incerc niste remedii naturiste,de aceea va rog mult de tot sa-mi recomandati ceva,poate din experienta cu copilasii vostri.
  •  
    • 23 mesaje
    8 Dec 2006, 13:24
    0 0
    Incearaca cu ceai de coji de nuca, poate merge si la el.
  •  
    • 68 mesaje
    8 Dec 2006, 13:28
    0 0
    Te referi la cojile verzi?daca da,de unde le iau acum? si cum se prepara acest ceai?
    scuze ca te bombardez cu atatea intrebari,dar pana acum nu am folosit produse naturiste si nu ma pricep deloc.
    mersi
  •  
    • 368 mesaje
    8 Dec 2006, 14:02
    0 0
    du-te si cauta-l pe dl dr Murgoci de la spitalul Bucura, el e directorul spitalului si e cel mai bun medic din catzi am vazut si am intalnit. E mai ciudatel, asa, dar ti-l pune pe picioare imediat...O sa-ti trebuiasca trimitere. Vorbeste cu medicul pediatru sa-ti dea o trimitere. Nu mai sta cu copilul asa ca se agraveaza, tusea repecurteaza in altceva...
  •  
    • 429 mesaje
    8 Dec 2006, 14:02
    0 0
    Ceai din foi de ceapa, indulcit cu miere si putina lamaie.
  •  
    • 429 mesaje
    8 Dec 2006, 14:04
    0 0
    Cat despre coji de nuca, cred ca e vb despre cojile lemnoase, ca alea verzi contin foarte mult iod si un ceai din ala nu cred ca se bea.
  •  
    • 23 mesaje
    8 Dec 2006, 14:32
    0 0
    despre cojile uscate, le speli si le clocotesti
  •  
    • 68 mesaje
    8 Dec 2006, 14:54
    0 0
    Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
    Florentina,din pacate nu sunt in Ro,iar medicul de aici pana acum n-a reusit sa-l ajute,dupa cum se vede. In tot acest timp am incercat tot felul de pastile,siropuri,prafuri,unguente,spray-iuri..si nimic
    Am sa incerc cojile de nuci,si ceapa,sa vad ce iese.
    Puteti sa-mi spuneti aproximativ dupa cat timp ar trebui sa apara rezultatul?
  •  
    • 1095 mesaje
    8 Dec 2006, 15:39
    0 0
    Luly, cauta BARAKA.Sunt niste pastilute mici, usor de inghitit, pt copii.Le gasesti la farm naturiste.
    Spune-i medicului sa-i dea si ceva pt. cresterea imunitatii.
    Ceapa se lasa la fiert 20 min, sa scada apa la jumatate.Se adauga miere.
    Cojile de nuca, se folosesc cele lemnoase.astea trebuiesc fierte cam 5 min.
    Mai e buna si ridichea neagra, se scobeste miezul, se adauga miere sau zahar, se tine cam 6-8 ore, dupa care se bea siropul rezultat cate o lingurita de 3 ori pe zi.
    Multa sanatate.
  •  
    • 124 mesaje
    8 Dec 2006, 17:42
    0 0
    sirop favitusin de la farmcia verde...ori plafar...sanatate
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Dec 2006, 22:47
    0 0
    O luna este cam mult..Nu am copii insa am vazut o emisiune la tv despre astm..Spuneau ca multi copii sufera de astm.Cand copiii racesc des si nu le trece cu tratamentele obisnuite pentru o raceala exista suspiciunea de astm..Asta am vazut la tv
  •  
    • 2576 mesaje
    9 Dec 2006, 00:41
    0 0
    ceai de cimbru foarte concentrat. Sa aiba culoare cam ca berea sau coniacul. Ii dai cate o lingura (sau un pahar mic din ala de tarie plin, daca este copil mai marisor) de trei ori pe zi. Face minuni.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Dec 2006, 13:24
    0 0
    Stiu ca o luna e mult prea mult,dar periodic am fost la medic,plamanii sunt in regula,doar putin rosu in gat,iritat de la tuse
    am inceput deja cu ceaiuri,ridiche,comprese..sper sa se produca o schimbare.
    Myanonimus,daca are 3 anisori pot sa-i dau ceaiul de cimbru?
  •  
    • 124 mesaje
    9 Dec 2006, 13:29
    0 0
    inka n-a aparut nimeni sa-ti "propuna" niste tratamente de la forever
  •  
    • 2576 mesaje
    9 Dec 2006, 14:52
    0 0
    Eu i-am dat, dar cum ti-am spus cam cum ai da un sirop de tuse. da-i eventual prima data o lingurita nu o lingura.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Dec 2006, 15:19
    0 0
    Multumesc tuturor pentru sfaturi,ma rog doar sa-l ajute si sa nu fie nimic mai grav..
  •  
    • 213 mesaje
    9 Dec 2006, 15:43
    0 0
    Produsul homeopat -STODAL sirop(nu contine codeina)-pt trat. simptomatic al tusei productive si/sau neproductive
    si AMBROXOL( Mucosolvan)- pt. trat. afect respiratorii asociate cu o sputa vascoasa
    Mai sunt si altele f bune : EURESPAL sirop , FLUIMICIL sau ERDOMED, insa te sfatuiesc sa intrebi medicul ce ii recomanda baietelului, si in ce cantitate.
    Si daca totusi nu trece fa-i un exsudat faringian si nazal, daca la plamani nu are nimic.
  •  
    • 37 mesaje
    9 Dec 2006, 17:49
    0 0
    in cazul in cara nu-i trece tusea cu antitusive ar trebui facut niste teste alergologice, poate este alergic la ceva,,puful de perna, praf,etc
  •  
    • 37 mesaje
    9 Dec 2006, 17:54
    0 0
    urmareste cand incepe sa tuseasca...dupa ce dai cu aspiratorul,ai un coltisor cu mucegai in casa, folosesti odorizant de camera?Alergiile netratate duc la astm....

Deci mare ATANTIE!
  •  
    • 68 mesaje
    11 Dec 2006, 17:16
    0 0
    Discutand astazi cu o vecina care are si ea un baietel vesnic cu tuse,mi-a zis ca in urma unui diagnostic computerizat i s-au depistat niste paraziti care cica ii si provoaca aceasta permanenta tuse de care nu poate scapa!
    A mai auzit cineva despre asa ceva?pentru ca eu sincer am ramas socata,dar asta o fi din lipsa mea de cunostinte,asa ca tot la voi apelez.
    Ce parere aveti despre un astfel de diagnostic?