urgent.........de tot
-
0 0buna evelor nu am mai scris pana acum aici de abea m-am inscris si am vazut ca se vb despre orice,am o nelamurire mi-am facut analizele la sange si la secretie sunt sanatoasa tun dar de cateva zile mi-a aparut pe labii ceva ca un cos si a copt si ma doare,cred ca este cos sau ce o fi ca mi-e frica cu toate ca stiu ca nu am nimik,se poate intampla sa iasa un cos tocmai acolo???????va rog mult nu ocoliti intrebarea mea
-
ai grija cum il scoti!!!
furunculul e o infectie bacteriana, ce-i inauntru e puroi. daca-l spargi bacteriile pot provoca alti furunculi in zona. mai ales daca te epilezi si ai taieturi cat de minuscule, prin care bacteriile pot sa patrunda sub piele.
ca sa treaca de la sine, se recomanda comprese calde de cateva ori pe zi si aplicarea unui unguent antibacterian. intr-o saptamana o sa se resoarba.
daca tii neaparat sa-l zgandari, spala-te bine bine pe maini inainte si dupa, da-te neaparat cu unguent antibacterian si acopera cu un plasture.
eu insa n-as face treaba asta. am vazut un caz in care dupa scoaterea furuncului a ramas gaura.