imi cade parul si mai e si rar
-
6 Dec 2006, 21:240 0Sunt blonda...si cred ca parul blond natural e prin natura lui subtire si sensibil, dar al meu e prea de tot si mai si cade.Nici nu stiu de unde cade atata
mi-am dat cu ou, cu ulei de ricin mai demult, cu gaz cand eram mai mica,.....si parca degeaba. Nu am bani pt un tratament scump, desi cred ca daca e f scump poate e si bun. Imi poate spune si mie cineva un remediu naturist, si nu numai, ceva, o solutie sa nu-mi mai cada si poate sa creasca si el mai des si mai repede? De multi ani, adica de cand ma stiu, parul meu nu a crescut mult peste linia umerilor, pt k a trebuit sa-i tot tai varfurile deoarece sa inspica(face niste punctulete albe spre varf si se rupe). Nu stiu ce sa-i mai fac....va rog ajutati-ma! -
6 Dec 2006, 21:29Citeste raspunsul meu de la subiectul de un pic mai jos, "Ajutor". Iti garantez ca este ffff bun!
De asemenea, poti folosi si fiole Foltene (am scris de ele la Cresterea parului), nu sunt f scumpe (pe o cutie de tratament cu 12 fiole am dat acum cativa ani cam 2-300 de mii) -
8 Dec 2006, 09:47M-am confrutat si eu cu problema aesata dar in schimb parul meu a fost deocheat. L-am tuns nu scurt dar s-a vazut diferenta si am folosit sampon + balsam de la Herbolagy(se gasesec doar in farmaciile Sensiblu). Acolo poti sa intrebi care e bun pt tine eu am folosit cel cu chinina; nu este f.scump samponul o suta si ceva de mii (care iti ajunge 2-3 luni) si balsamul acelasi pret( o data pe luna). Trebuie sa-l folosesti la inceput de doua ori pe saptamana si apoi poti si o data pe saptamana dar pe langa ele nu mai folosesti nimic si o sa vezi k in maxim 2 luni se va vedea diferenta. Mult noroc si sa-mi spui si mie dak ai folosit si a fost bun.