cresterea parului

•  
    • 89 mesaje
    6 Dec 2006, 16:12
    0 0
    fetitza MEA VREA SA II CREASCA PARUL IM MOD ACCELERAT, DACA POT SPUNE ASA....credetzi ca e posibil ?la ea in clasa fetele iau ceva , nu-mi amintesc bn ce, parca picaturi, de curand,deci nu se vede un efect imediat, ce credetzi e un lucru bun...oare fara urmari grave?Cunoastetzi un alt mod de a face acest lucru?
  •  
    • 114 mesaje
    6 Dec 2006, 19:27
    0 0
    Eu am avut mare problema cu caderea parului intr-o perioada si am cumparat de la farmacie Foltene - fiole.
    Pe langa faptul ca nu mi-a mai cazut deloc parul, dar mi-a si crescut foarte repede, toata lumea care ma vedea dupa o luna, doua se mira de mine, chiar si matusa mea, care venea la noi cam la o saptamana.
    Se maseaza bine pielea capului cu solutia dfin acea fiola, bine-bine peste tot, partea neplacuta este ca nu ai voie sa te speli decat o data la 5 aplicari, iar parul se ingrasa foarte tare. Eu in perioada tratamentului il purtam numai prins.
    O cutie contine tratament pentru o luna, care este suficient, dar eu mi-am luat doua cutii si am facut tratament-soc, doua luni.
    Am fost exceptional de multumita de rezultate.
  •  
    • 1225 mesaje
    6 Dec 2006, 20:48
    0 0
    Samponul KLORANE e f bun pt cresterea rapida a parului, si are avantajul ca nu costa enorm.
  •  
    • 114 mesaje
    6 Dec 2006, 21:25
    0 0
    Si ca sa imi creasca parul lung si frumos eu mai fac ceva, dar sa nu radeti de mine. Am auzit si eu la cineva si mi-a placut.
    In seara cand este luna plina o rog pe sora mea sa imi taie varfurile, le iau si le duc a doua zi afara, pe pamant, le presar pe pamant (eventual daca este si iarba) si spun: Doamne, cum creste iarba din pamant, asa sa creasca si parul meu!
    Cand aveam ghivece cu flori le puneam la radacina lor.
    Bineinteles, nu luna de luna, doar cand se toceau si trebuiau taiate.
  •  
    • 405 mesaje
    6 Dec 2006, 23:12
    0 0
    warm_snow si a doua metoda dadea rezultate?
    si eu vreau sa imi creasca o data parul, ca sa imi ramana culoarea mea naturala si sa nu ma mai vopsesc. daca folosesc foile de acelea, cam cati cm in plus cresc?
  •  
    • 114 mesaje
    6 Dec 2006, 23:24
    0 0
    Eh, nu stiu daca aia cu luna dadea rezultate, dar am citit si intr-un articol de specialitate ca luna influenteaza multe chestii la care nu ne asteptam, de exemplu la regimuri de slabit etc.
    Si nu stiu sa-ti spun in cm., dar imagineaza-ti si tu, daca era vizibil de la o saptamana la alta, era ceva, nu?
    Acelasi motiv l-am avut si eu, vroiam sa scap de blondul vopsit, sa tai cate putin din varfuri si sa ajung la culoarea naturala.
  •  
    • 405 mesaje
    7 Dec 2006, 21:48
    0 0
    o sa incerc si eu, sper numai ca acele fiole sa nu imi produca cine stie ce alergii sau ceva de genul
  •  
    • 114 mesaje
    7 Dec 2006, 21:59
    0 0
    Esti alergica, ai mai avut probleme la produse cosmetice?
    In mod normal nu ar trebui sa se intample nimic rau.
    Dar ai nevoie de cineva care sa te "bibileasca", fiola este f mica si trebuie dat f bine peste tot
  •  
    • 32 mesaje
    8 Dec 2006, 10:06
    0 0
    ce pretz au fiolele acelea?
    ms
  •  
    • 146 mesaje
    8 Dec 2006, 14:08
    0 0
    Am folosit si eu foltene cu strictete 2 luni si nu au avut nici un efect..cred ca difera de la pers la pers si de la cauza la cauza
  •  
    • 69 mesaje
    8 Dec 2006, 14:27
    0 0
    cam ce pret are foltene?ca vreau sa incerc si eu..
  •  
    • 114 mesaje
    8 Dec 2006, 23:41
    0 0
    Acum vreo 3 ani o cutie de tratament pt o luna (12 fiole parca) era cam 300.000.
  •  
    • 69 mesaje
    9 Dec 2006, 10:31
    0 0
    si altceva care sa dea rezultate nu puteti sa-mi recomandati?
  •  
    • 114 mesaje
    10 Dec 2006, 00:22
    0 0
    Cumpara de la plafar aceste 5 ceaiuri: mesteacan, rostopasca, soc, tei, nuc.
    Pune o oala cu 2 L apa RECE, pune cate o lingura din fiecare planta si da pe foc. Fii f atenta sa nu inceapa sa fiarba si cand incepe sa faca balonase pe margine, ia oala de pe foc.
    Dupa ce se raceste acceptabil, strecoara intr-o sticla ceaiul si:
    - cu jumatate de cantitate spala-te pe cap NU cu sampon ci cu SAPUN DE CASA
    - clateste bine parul cu apa calda
    - cealalta jumatate de ceai toarn-o in cap, freaca bine radacinile, leaga-te cu un prosop fara a clati si GATA
    Rezultate exceptionale, nici un fir de par cazut la pieptanat, dupa vreo doua tratamente de astea.
    Eu ma spalam sambata (ca aveam mai mult timp de bibilit) cu tratamentul (ceai + sapun de casa) si miercurea normal, cu sampon, ca mi se cam ingrasa parul.
  •  
    • 35 mesaje
    10 Dec 2006, 19:46
    0 0
    buna.galbenus de ou,masat pe pielea capului si intins pe par.vreo 20 min.apoi spalat.la 2 sau 3 zile.creste,vitaminizeaza,hidrateaza etc.e f bun si pe fata. succes!pa,va pup!