ajutor
-
6 Dec 2006, 16:040 0stie cineva ce este bun pentru caderea parului.....ce sampon tb folosit;am incercat si cu produse de la farmacie si degeaba
-
6 Dec 2006, 20:08Citeste raspunsul meu de la topicul "Cresterea parului".
De asemenea, foarte-foarte bun este si urmatorul tratament.
Cumpara de la plafar aceste 5 ceaiuri: mesteacan, rostopasca, soc, tei, nuc.
Pune o oala cu 2 L apa RECE, pune cate o lingura din fiecare planta si da pe foc. Fii f atenta sa nu inceapa sa fiarba si cand incepe sa faca balonase pe margine, ia oala de pe foc.
Dupa ce se raceste acceptabil, strecoara intr-o sticla ceaiul si:
- cu jumatate de cantitate spala-te pe cap NU cu sampon ci cu SAPUN DE CASA
- clateste bine parul cu apa calda
- cealalta jumatate de ceai toarn-o in cap, freaca bine radacinile, leaga-te cu un prosop fara a clati si GATA
Rezultate exceptionale, nici un fir de par cazut la pieptanat, dupa vreo doua tratamente de astea.
Eu ma spalam sambata (ca aveam mai mult timp de bibilit) cu tratamentul (ceai + sapun de casa) si miercurea normal, cu sampon, ca mi se cam ingrasa parul. -
7 Dec 2006, 15:07Mai vrei retete???
-Remediu cu paine neagra pentru cresterea parului
Se prepara un amestec din plante uscate si maruntite de patlagina, musetel, salvie, urzica si sovarf, luate in cantitati egale. Peste o lingura de compozitie se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa sa se infuzeze timp de o ora, dupa care se strecoara si se adauga miez de paine neagra de secara, pana se formeaza un terci. Cat este cald, se intinde pe pielea capului si se frictioneaza. Se acopera capul cu o basma sau o punga de celofan si se lasa sa actioneze doua ore. Parul se clateste cu apa calda, fara sampon, si se lasa sa se usuce la aer.
-Leac pentru caderea parului
Peste o mana de frunze proaspete de mesteacan se toarna 400 ml apa clocotita si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se strecoara. Parul spalat si clatit se mai limpezeste o data cu fiertura de mesteacan si se lasa sa se usuce la aer. Procedura se repeta de doua ori pe saptamana.
Sustin ideea cu sapunul de casa